Ursus, noul sponsor al Nationalei de fotbal

contract pe 3 ani, 2 mil euro va incasa FRF-ul de pe urma acestui contract. Bergengier renunta/pierde (la) Nationala de fotbal dupa 9 ani de colaborare. Via Prosport.

9 Comentarii
  1. Cred ca Ursus va iesi in dezavantaj pe termen scurt si mediu .. cam greu sa asociezi Nationala cu alta bere. Mai ales ca absolut toti injurau Bergenbier cand se baga cate un spot de 10 secunda fix in timpul unei faze :)

  2. orlando spune:

    posibil, depinde foarte mult si de rezultatele pe care le va avea Nationala + cat de mult vor plusa cei de la Ursus in comunicare, promotii, activare etc

  3. Dragos spune:

    E mai bine asa, sa se duca odata Bergenbier acasa cu tot cu campaniile alea de doi lei facute de Leo Burnett. Macar acum ca s-au retras de la Nationala poate renunta si la Leo ca agentie si isi fac si eu o promovare decenta. Alea cu ziua barbatului si alte bullshit-uri au fost super penibile.

  4. Mihai P. spune:

    Din punctul meu de vedere omul simplu asociaza in momentul de fata nationala cu Bergenbier si o sa ii vina destul de greu sa isi schimbe aceasta imagine. Eu zic ca Ursus era bine sa se promoveze intr-un domeiun nou.

    http://mediaindoor.wordpress.com

  5. andreic spune:

    Oare acum urmeaza: NATIONALA VA VREA IN ROSU ?

  6. Dragos spune:

    :))) Nu, te vrea in blana de urs…

  7. Cezar spune:

    Orlando…poti sa-ti intrebi vecinul :) Doar e artizanul contractului… Da, e greu sa „treci” nationala de la Bergenbier la Ursus, dar nu e imposibil.

  8. orlando spune:

    o s-o fac Cezar cu prima ocazie cand te „prind” :)
    felicitari pt contract

  9. orlando spune:

    adica felicitari si succes indiferent daca se confirma sau nu zvonurile despre persoana ta aparute in ultima vreme.

Lasa un comentariu