Jean Michel Jarre, Leonard Cohen, Massive Attack la Bucuresti

nu am fost la B’estFest, nu stiu daca merg la Lenny Kravitz insa as vrea sa ajung in toamna la Jean Michel Jarre, 10 noiembrie, Sala Polivalenta si la Leonard Cohen, 21 septembrie, stadionul Arcul de Triumf. Am crescut cu ei, mi-as dori sa-i vad live chiar daca au trecut anii peste amandoi. Mai merge cineva? Din pacate nu voi ajunge la Massive Attack, in 2 august.

13 Comentarii
  1. Simple spune:

    La JMJ sper din tot sufletul sa ajung si eu….

  2. Nu conteaza spune:

    Ce-mi place mie la toti artistii astia internationali este ca atunci cand sunt in voga, nici unul nu stie sa plaseze Romania pe harta, probabil unii nici nu au auzit de ea. Cand cariera lor se duce de rapa ca sa zic asa, toti concerteaza in Romania, toti se simt bine aici, o iubesc si vor sa revina cu proxima ocazie. Traiasca ipocrizia, ca ea e mama artistilor! (si nu numai)

  3. Andrei Rosca spune:

    merg eu la Cohen :)

  4. orlando spune:

    sper sa ne vedem pe acolo Andrei

    „Nu conteaza”, Cohen cred ca era cam greu sa ajunga in ro cand era in voga, in anii ’70-’80 + dupa 89 nu cred ca erau f multi romani capabili sa plateasca 50-60 euro/dolari pe un bilet la un astfel de concert. la urma urmei vorbim tot de un business

  5. Betty spune:

    am sa-ti spun eu cum a fost la Massive Attack

  6. Vlad spune:

    Nu stiu definitia exacta a unui artist „in voga” insa succesul turneului lui Cohen nu pare sa-l claseze in categoria obscuri – si n-ar fi cazul, oricum. Plus ca nu e neaparat vorba de preferintele artistilor, cat de cele ale organizatorilor locali; in special legat de pret.

    Interesting bit: concertul lui LC din Bucuresti pica chiar de ziua lui.

  7. Emil spune:

    JMJ nu se rateaza, deci count me in :)

    As mai fi adaugat la lista ta si Metallica la care, nu pot rata okazia de a ma lauda, am si un „meet & greet pass” :)

  8. marius spune:

    ca tot veni vorba de tinerete, atunci ne intalnim si mergem toti cu metroul :)

  9. si eu merg la Cohen

  10. Richard spune:

    JMJ & (mai ales) Cohen :)

    @ „Nu conteaza” – de ce ai impresia ca se duce de rapa cariera vreunuia din cei de mai sus…? Daca crezi ca „batranetea = dus de rapa”, probabil stii ca fiecare dintre noi e dator cu o faza din asta mai decrepita. Ramane de vazut (auzit) doar ecoul pe care il lasi (sau nu) in urma.

  11. Betty spune:

    Massive Attack a fost … mi-nu-nat !!!

Lasa un comentariu