2 ani de Mediapro Interactiv

acest post este dedicat colegilor mei de la Mediapro Interactiv.

zilele acestea s-au implinit 2 ani de cand, impreuna cu o parte din colegii de la Netbridge, am ajuns la Mediapro Interactiv. in jur de 30 la inceput, 50-60 din august 2006, peste 100 acum. 2 ani in care am incercat sa ducem Mediapro-ul acolo unde-i este locul, pe pozitia de lider si in online. Am refacut marea majoritate a siteurilor din portofoliul Mediapro (au mai ramas cateva, CinemaPro, ZF, HMultiplex, Target – primele doua urmand a se relansa asap), unele chiar de doua ori, le-am crescut pe cele de care ne ocupam direct, am incercat sa punem umarul la cresterile celorlalte. In mare ne-a reusit, Business Standard, in recenta analiza facuta pe baza cifrelor din SATI, ne pozitioneaza pe primul loc. Asa este, impreuna cu Robi, Costin si restul din Protv suntem pe primul loc, ca sa fim corecti insa, separat, suntem pe pozitia a doua, dupa Active Soft (va mai amintiti, „ratusca cea urata„). Si ca sa fim si mai corecti NCH-ul, cu Netbridge, Active Soft, Vodanet, Imedia + Imobiliare.ro, Infoturism, Jucaushii etc e mult deasupra noastra. Dar noi venim din urma iar daca ritmul de crestere se va pastra la anul Mediapro-ul va domina internetul romanesc.

Dar nu despre asta vroiam sa vorbesc … vroiam sa va vorbesc despre colegii mei. Pentru ca meritul este al lor. Da, a contat enorm faptul ca ne stiam si lucrasem deja impreuna, da, a contat mult ca am venit ca o echipa, da, a contat mult faptul ca au inteles ca trebuie sa fie in continuare o echipa pt a realiza rapid ceea ce ne-am propus, da, am dovedit ca se poate. Cu siguranta ca ceea ce am facut noi putea realiza oricine altcineva, la urma urmei nu am facut decat sa punem pe hartie, sa analizam, sa construim. S-a nimerit sa fim noi cei care au facut-o, iar pentru asta avem motive de recunostinta (pt increderea acordata) si de bucurie (pt ca in mare suntem pe drumul cel bun). Au fost si rateuri, au fost si greseli, au fost si probleme, au fost si tensiuni insa cand iti propui sa te misti rapid, sub presiune, e cam greu sa iti iasa toate perfect. Au fost luni in care am lansat si 3 siteuri, au fost siteuri lansate la 2 saptamani din momentul in care ne-am apucat de ele, au fost site-uri care au trebuit sa fie refacute. Dar in mare ne-am descurcat onorabil.

Acest post este dedicat colegilor mei. E un post de multumire la adresa lor. E un post de multumire la adresa muncii prestate de ei. E un post care sa le reaminteasca faptul ca sunt cei mai buni. Multumiri tuturor, multumiri celor care m-au urmat acum 2 ani, multumiri celor care ni s-au alaturat pe parcurs, multumiri si celor care au ales sa-si continuie drumul cu succes prin alte parti. Multumiri lui Cosmin pt ca, mai ales in ultimul an, m-a ajutat in managementul de zi cu zi. plecaciuni. tuturor.

Pentru septembrie va pregatim o surpriza. sper sa ne iasa pentru ca este una din cele mai mari provocari la care am luat parte, sper sa ne iasa pentru ca lucram de un an de zile la acest proiect. dar despre asta vom mai vorbi.

13 Comentarii
 1. Gigi spune:

  felicitari

 2. Marius Pahomi spune:

  Felicitari si la mai mare! :)

 3. Razvan spune:

  echipa are un rol foarte important, dar degeaba este echipa unita daca infruntea ei nu este un manager de calitate. pe langa colegii tai, care sunt de apreciat pentru ce au realizat, este de apreciat si munca ta…

  toate cele buna, si la cat mai multi ani impreuna…

 4. bodolino spune:

  ai uitat PS-ul, ai mai avut vizitatori pe blog de cand nu mai esti director la netbridge?
  (felicitari si succes in continuare!)

 5. La multi Ani si la cat mai multe succese. ;)

 6. twotimesbaby spune:

  cand te pensionezi?

 7. orlando spune:

  cam in 3-5 ani

 8. orlando 3 spune:

  asta a fost o limba de sus in jos. ceea ce se intampla mai rar. Sa inteleg ca au inceput oamenii sa plece din echipa ( sau ca vor sa o faca?)

 9. adu spune:

  si pe noi cui ne lasi? :P

 10. orlando spune:

  3,

  daca tot cunosti stilul meu de a da limbi probabil ca ar trebui sa cunosti si daca oamenii au inceput sa plece sau vor sa o faca, nu?

 11. orlando spune:

  adu,

  mai ma gandesc :P

 12. […] Fara echipa nu ai fi realizat nimic, sa nu uiti sa le multumesti pentru efort. […]

 13. zoso spune:

  la pensie, ofer loc in echipa zoso.ro, care pana atunci va deveni cel mai vizitat site de stiri it. salariu atractiv, actiuni :)

Lasa un comentariu