Am luat Audi-ul A4

il tin pana luni, un diesel de 1590 de cai, e cam extra campanie tinand cont ca toti ceilalti l-au cam predat, il voi tine pana lunea viitoare … prima impresie, comparativ cu Saab-ul meu spartan, bordul de la A4 este de de „naveta spatiala”, nu-mi plac insertiile de lemn, e mai micut decat Saab-ul. Voi reveni.

11 Comentarii
 1. Cetin spune:

  prefer oricand SAAB-ul:) am ramas indragostit de el de cand m-am plimbat cu cel al lui Toader…thats a car…

 2. Claudiu spune:

  Da, si mie imi place foarte mult Saab insa am urmarit de curand un test intr-o revista auto de profil in care le compara pe toate din clasa sa si Saab-ul ocupase penultimul loc (primele 3 pozitii fiind impartite intre audi a4, bmw serie 3 si mercedes c class). Designul noului A4 e misto, nu am avut inca ocazia sa ma urc intr-unul dar, dupa cum ai remarcat si tu si altii, insertiile de lemn nu il avantajeaza.

 3. orlando spune:

  Saab-ul se pozitioneaza sub cele 3 (Audi, Bmw, Mercedes), nu cred ca a ridicat pretentii ca ar fi peste ele, de altfel si pretul este sensibil sub cele 3 branduri „clasice”.

 4. andreic spune:

  saab- ul e genul de masina de care te indragostesti sau ti se pare foarte urata. Nu intra in standardele clasice …

 5. orlando spune:

  asa e Andrei

 6. zoso spune:

  sa nu il zgarii :D

 7. Bebe spune:

  Pacat ca nu ai nimerit unul fara insertii lemn :-) Diferenta e mare… In 2-3 zile te obisnuiesti cu bordul de „naveta spatiala” si cred ca ai sa-i simti lipsa dupa ce predai masina :-) Audi are totusi unul din cele mai bine organizate borduri de „naveta” ;-) De zagariat nu-ti fa probleme, oricum dupa aia le baga la WeltAuto… Fa-ti de cap cu ea, vezi ce poate (daca nu-ti e frica de puncte) si sigur iti va lasa o impresie buna.

 8. orlando spune:

  da, nu o sa inteleg prea curand optiunea cu insertul de lemn, parca lexus are numai inserturi de lemn, fara alta posibilitate

  sigur am sa-i simt lipsa dupa ce o voi preda :)

  sper sa nu zgarii :)

 9. Andrei Rinea spune:

  Nu stiu ce conduci de obicei insa NU ii baga benzina acestui Audi! :)

 10. Bobby Voicu spune:

  Eu sunt singurul care a avut cu insertii sport? Gen aluminiu?

 11. orlando spune:

  sa nu pun benzina, sa nu pun benzina, sa nu pun benzina … ah, uite ca scrie mare pe capac: DIESEL. m-am linistit :)

Lasa un comentariu