politica editoriala/reguli pe acest blog

sunt inspirate de la Cristi Manafu (caruia ii multumesc pt ca a fost sursa de inspiratie) si adaptate specificului acestui blog.

Tot ceea ce apare pe acest blog sunt opiniile mele personale si nu ale companiei pt care lucrez.

Copyright:

Textele si ideile de pe acest blog pot fi reproduse integral sau partial doar cu mentionarea sursei (nume blog + link).

Posturile:
Ceea ce postez e ales de mine, voi incerca sa pastrez posturile in tema principala a acestui blog, internet/media, voi posta tot ceea ce cred ca este de interes pt userii care vin pe acest blog. Pe acest blog se vor posta si informatii despre activitatea pe care o desfasor zi de zi alaturi de colegii mei. Informatiile despre compania la care lucrez vor aparea dupa ce acestea devin informatii publice.

Sursele informatiilor si fotografiilor vor fi intotdeauna mentionate fie in cadrul postului, fie la finalul acestuia. In cazul unui material primit pe mail (viral) voi preciza acest lucru, in cazul in care sunt sesizat ca materialul viral a plecat de la o postare pe alt blog, site sau alta sursa de informatie voi actualiza materialul cu precizarea sursei.

Posturile publicate pe acest blog nu vor fi sterse. In cazul unor informatii eronate, postul va fi editat, actualizarile fiind marcate distinct.

Comentariile:

Comentariile aferente posturilor nu sunt si nu vor fi moderate cu exceptia spamurilor. Cu toate acestea, autorul isi rezerva dreptul de a sterge sau inchide comentarile pe anumite posturi fara o justificare prealabila.

Dezbaterile vor fi intotdeauna binevenite cata vreme comentariile respecta regulile minimei decente.

Comentariile exprimate sub anonimat (sau doar cu un nume neinsotit de un link relevant) care contin afirmatii nejustificate si calomnioase la adresa autorului sau a altor persoane vor fi sterse.

Publicitatea:

Desi putin probabil sa existe asa ceva pe acest blog mentionez totusi ca orice forma de publicitate difuzata pe acest blog va fi intotdeauna marcata distinct. In cazul unei forme speciale de publicitate sau a unei colaborari comerciale cu o companie, va fi publicat pe blog un post explicativ.

Acest text poate primi modificari ulterioare.

3 Comentarii
 1. Piticu21 spune:

  alaturi de colegii mei*

  ce stufos l-ai facut … :) io`l am in 3 cuvinte :) si sa faci pagina separata de termeni si conditii ;)

 2. orlando spune:

  thx Piticu, am corectat si am adaugat si pagina separata

 3. Henrich spune:

  Îmi place, cum le pot combina cu cele existente deja la mine? Gimme rules :)

Lasa un comentariu