3 din politica

– Kosovo si-a declarat independenta, Romania, alaturi de Spania, Cipru, Slovacia, Grecia si Rusia au anuntat ca nu vor recunoaste independenta. Normal, albanezilor li se ‘rupe’ de .ro (clipul via Sorin) atata timp cat marile puteti i-au recunoscut, iar sarbii, probabil unul dintre cele mai orgolioase popoare din Europa, incendiaza Ambasada SUA de la Belgrad. In Kosovo se afla baza Camp Bond Steel, cea mai mare baza americana construita in afara SUA  de la razboiul din Vietnam pana azi;

– Adrian Nastase revine in prim plan fiind ales presendintele Consiliului National PSD;

– Calin Popescu Tariceanu ia in calcul devansarea alegelor parlamentale. Stau si ma intreb, partidele bajbaie in a seta candidatii pentru primarii, au oare timp pt a seta listele pt parlamentare?

week-end placut

8 Comentarii
  1. Mugur spune:

    De ce sunt sustinuti albanezii? parca erau natiunea cea mai saraca a Europei. Oare e adevarat ce se spune cu mafia drogurilor?

  2. Elvira Popescu spune:

    Este un interes nespus de mare din partea la amerikanskii sa distruga echilibrul in Europa, s-ar scoate si mai bine cu economia si o sa mai vanda din stocurile de arme sau niscai consultantza un ueponz of max. distractie.
    Sau se opreste Kosovo din start (si asta nu o hotarasc eu nici matale) sau urmeaza copycat in tarile cu eventuale premise conflicte teritoriale.
    Se relanseaza economia.
    Eu imi fac deja stoc de arme sa am ce vinde ca amatori vor fi destui la cat vad ca le poate la cate unii……
    La bloggeri le dau pistoale cu capse de exemplu si mama ce pocnitori o sa faca.
    La prietenul lui Mircea Badea ii dau doa pistoale cu capse ca si asa crede ca soarele graviteaza in jurul lui, ciocate cu pinteni sa depaseasca inaltimea la dacia lui un bomfaier sa isi decupeze capota sa isi faca turela, ii pun Duracell intorc cheita in el, o palma peste fese si il dau drum pe tarla.
    Cred ca poate el singur sa stranga mai multi nihilisti decat Miron Cozma.

  3. 1. Eu cred ca Kosovo nu este recunoscuta de noi pentru a nu da curs asocierii Kosovo-Transilvania care este in mica parte cam aceiasi chestie ,oricum dupa cum ati vazut Basescu sta tot weekendu alaturin de maghiari ca sa ai calmeze dupa sprintul spre independenta.

    2.Nastase i-a prins pe baietii de la PSD (conducerea) cu ceva nasol si a reusit sa iasa dupa 2 ani la rampa!

  4. harlotha spune:

    sunt roman deci nici eu nu recunosc Kosovo

  5. Cezar spune:

    Evident ca Romania nu recunoaste Kosovo datorita problemelor… Daca te uiti, cei care nu recunosc Kosovo sunt cei cu probleme – noi (hai sa zicem Secuime), Spania (Tara Bascilor, Catalunya), Cipru (cu Republica Turca a Ciprului), China (vezi Taiwan, potential Tibet), Rusia (nu incape blogul asta de probleme…). Iar Grecia din simpatie cu sarbii.
    Desi am calatorit extrem de mult in fosta Iugoslavia la un moment dat, nu pot sa-mi explic logic de ce americanii ii sprijina in halul asta pe albanezi. Pentru ca in principiu, la toti li s-ar rupe de un colt nenorocit al lumii pe care madame Rice nu sunt convins ca stie cu exactitate unde e pe harta. Unii sustin ca sunt nu stiu ce resurse minerale pe acolo (asa zicea si Albania in anii 50 – 80 ca toti vor sa-i cucereasca ca au mega-resurse de crom si au construit miile de bunkere – contributia Albaniei la arhitectura mondiala :), altii ca o fac sa arate ca ii sprijina pe musulmani (vax albina, Osama va avea 5 secunde de tandrete pentru yankei, dar ii va trece). Oricum, miroase a praf de pusca in Balcani si asta nu ne va aduce prea multe lucruri bune desi suntem membri UE si NATO. Oricum ->
    Kosovo je Srbja ! ???? ????? ?????? ??????? !

  6. orlando spune:

    Grecii au si ei probleme … cu Macedonia

  7. Cezar spune:

    Nu exista nici cea mai mica sansa ca Macedonia sa secesioneze… Au probleme de copy right :) cu Republica Macedonia (zisa si Republica Skopje in hartile grecesti…

  8. Bogdan spune:

    Este gresita asocierea Kosovo-Transilvania, in Kosovo sarbii sunt doar 5-10% dintre locuitori.

    Problema noasta este de fapt Moldova si Transnistria.

    In orice caz este cea mai mare tampenie posibila sa faci asta sarbilor. Sarbii sunt (o spune un severinean) un popor mandru si nationalist. Nici daca se cauta nu se gasea un popor mai usor de invrajbit in felul asta.

Lasa un comentariu