Aseara …

m-am uitat la emisiunea lui Turcescu de pe Realitatea si am revazut, la 180 de grade, Sinteza zilei de la Antena3. Daca Gadea si Cristoiu s-au ocupat de Basescu (no surprise, o fac in fiecare seara), Turcescu si Radu Soviani + Berceanu si Ionut Popescu au maturat cu guvernul liberal pe jos (nu ca n-ar merita). Personal nu l-am vazut niciodata pe Soviani atat de virulent, mai avea putin si iesea din ecran, a repetat de cateva ori „trebuie sa platim mai mult la banci pentru credite” (sau ceva in zona asta). Mi s-a parut ca am aterizat in alt film, oare asa o sa fie tot anul?

9 Comentarii
 1. E an electoral, asa o vom tine.

  Nu ca nu ar merita sa se mature cu toti pe jos dar….. asa o vom tine. Si pe fondul anului 2007 slab in agricultura si deci a cresterii economica scazute, sa vezi acuze, scandal, deci… circ

 2. Piticu21 spune:

  mie asta mi se pare un teasing :)

  stii tatonam, tatonam vorbim de economie, care dai banu sa vorbim de bine? :)

 3. Claudiu spune:

  de acord cu mircea, insa tocmai radu berceanu s-a trezit sa mature cu guvernul liberal? in loc sa se faca mic dupa toate neregulile care s-au sesizat la Parchet pe adresa lui… dar in ziua de azi nimic nu ne mai surprinde in tara lui Papura voda !

 4. Jan spune:

  Concluzia e ca nu mai avem cu cine vota. Nu putem importa niste politicieni? Toti au ras de Brucan cand a vorbit de anii aia care trebuie sa treaca… omul era optimist.
  Ce se intampla la TV e cu atat mai penibil. Daca s-ar descentraliza sistemul poate ar fi ceva sanse.

 5. orlando spune:

  Piticule, tu de cine vorbesti mai sus? :)

 6. thinking... spune:

  …mda, inca un an in care nu ma voi putea uita la teveu. Si ticalostii astia de la UPC care nu dau AXN Sci-Fi…..

 7. andreic spune:

  Asta arata si inclinatiile patronilor posturilor respective

 8. Bogdan spune:

  Gadea si Cristoiu traiesc intr-o fantezie permanenta cu Basescu. Cred ca pe ascuns isi doresc sa mai fie presedinte inca un mandat, ca sa aiba emisiunea asigurata inca 5 ani.

 9. Andrei Rinea spune:

  Intr-adevar e an electoral si o sa fie sange mult :)

Lasa un comentariu