NCH-ul vinde si Romarta

din ZF-ul de azi, articol insotit si de o declaratie a lui Siminel Andrei despre aceasta scoatere la vanzare + zonele unde vor merge o parte din banii rezultati din urma vanzarilor. De remarcat schimbarea de atitudine in ceea ce priveste comunicarea, daca la celelalte vanzari (Asirom, Cotroceni Park, Oltchim, Tricodava, Electroaparataj) oficialul NCH nu a comentat vanzarile de aceasta data el da o declaratie oficiala. Motivul? Probabil faptul ca spatiile Romarta scoase la vanzare vor fi vandute locatie cu locatie si nu „bulk” catre un investitor strategic.

Romarta gestioneaza spatiile comerciale de mici dimensiuni din grupul NCH spre deosebire de Winmarkt care gestioneaza magazinele mari. Romarta este sub managementul lui Gabriel Chiriac, probabil singurul manager din grupul NCH care raporteaza direct catre americani. Tot Gabriel Chiriac coordoneaza si operatiunile NCH din Serbia.

3 Comentarii
 1. thinking... spune:

  Chiriac….asta nu e ala care da cu telefoanele dupa angajati si care urla la ei de se aude din cealalta cladire?

 2. orlando spune:

  Thinking,

  nu comentez metodele de management ale lui Gabriel Chiriac pt ca am interactionat prea putin insa pot spune un manager e tinut „in viata” de rezultate iar rezultatele firmelor manageruite de GC sunt impresionante. Desigur, ca angajat ai optiunea de a fi de acord cu metodele lui sau de a alege sa pleci. Trebuie sa remarc insa faptul ca angajatii lui GC erau (cred) cei mai bine platiti din tot grupul NCH.

 3. oana spune:

  Unde pot sa vad si eu preturile spatiilor puse la vanzare de catre romarta?

Lasa un comentariu