e fake bre

m-a amuzat cand l-am citit, m-a uimit cand a inceput lumea sa ma intrebe daca asa am raspuns eu …. de aceea simt nevoia sa precizez ca e fake :)

11 Comentarii
  1. Gusti spune:

    hai, ma, kiar te-a intrebat cineva daca e real? :))))

  2. parvan spune:

    vad ca la unele stiri … au simtit nevoia de disclaimer :)

    nu stiu daca e de ras sau de plans. iar faptul ca „lumea intreaba”… si tu-l promovezi … ma face sa cred ca mi-am pierdut simtul umorului :)

  3. Chis Florinel spune:

    In primul rand trebuie sa recunoasteti ca e haios.

    In al 2-lea rand, hai sa vedem zf.ro (care il citesc in varianta mobile ca sa nu vad bannere – sic), go4it, noul gandul rearanjat sa incapa bannere il el si restul site-urilor din retea…

  4. Imi place opinia ta:

    Vor fi doar bannere, v-am spus. Target-ul la care ne vom adresa va fi: 15-22 ani, manelist, are mobil ultima generatie, scuter, prietena cu sanii mari, are DC++ permanent deschis, downloadeaza doar concerte cu Guta, porn si se uita la OTV.

    Da acuma, cine Dumnezeu te-a intrebat daca e real? (sau altfel spus, cat au dat sa apara la tine pe blog :P)?

  5. […] Orlando. Etichete:Ha Ha HaEtichete Technorati:Ha Ha […]

  6. andreic spune:

    Buna strategia lor de marketing….

  7. […] Orlando spune ca ar fi fake. Despre dl. Varabiescu nu stim inca, oricum… prost moment de luat spaga. […]

  8. Vadim spune:

    Duamne cat am ras. Genial! :D :D :D Asta da imaginatie bogata.

  9. Mihai spune:

    Jurnalismul de Fictiune se bazeaza in principal pe mistificari pentru ca adevarul in general doare, te cam lasa tampit. Iar experienta pe care am capatat-o in ultima luna de exacerbare a fictiunii ne-a aratat ca imaginatia si gandirea in termeni de “ce ar fi daca” rareori bare viata. Am spus noi ca Sarkozy ar avea un copil facut cu un purtator necorespunzator de AND, dar se pare ca doar facea declaratii inflacarate unei domnite obisnuite sa seduca prin expune epidermica. Eh, dar ne straduim, ne straduim sa avem site-ul e plin de stiri false si interviuri imaginare care sa intreaca realitatea.

    Deci, Times.ro face totusi o treaba noua in online si in jurnalismul romanesc. O sa stau cu ochii pe ei ca imi suna interesanta ideea.
    Are un anume iz de pamflet.

    So, don’t judge them! ;-)

  10. Andi Stancu spune:

    Eu am crezut ca sunt raspunsurile tale, la misto.

Lasa un comentariu