cand Iacob se crede Dica …

… Steaua rateaza un rezultat bun cu o echipa mare iar Gigi si partidul lui scad in popularitate/sondaje.

P.S. Mie mi-a placut ca aseara a fost stadionul semi gol, mai putine blocaje, mai putine baraje, mai putine filtre, mai putina inghesuiala + o palma groasa, sanatoasa peste obrazul lui Gigi adica cel care spunea „oricum nu-mi pasa de suporteri”.

5 Comentarii
  1. neagrigore spune:

    Am vazut acum cateva zile un sondaj, BCS, parca, am cautat dar nu mai gasesc, in care Becali aparea pe locul doi, la oameni politici si oameni de afaceri, dupa Basescu si Tiriac. Cred ca sunt discutabile sondajele, ramane sa asteptam alegerile si vedem atunci ce facem cu kitikat-ul de Becali. Pe unde il punem, sa nu il vada lumea si sa ne faca de rusine.

  2. Era previzibil ca Becali a dat cu grobianismu-n gard in ce-l priveste pe Hagi, si ca a fost o strategie de imagine absolut sinucigasa. Unii speculau ca are consultanti care l-au pus sa faca asta, si daca asa a fost cazul, aia or sunt batuti in cap, ori au facut misto de saracul om cu duhul. Cand am vazut tribunele goale, m-a mirat, totusi, amploarea si promtitudinea cu care au raspuns suporterii. Daca la asta adaugam plimbarile pe la DNA ale lui Becali, cred ca omul cam iese din carti cu politichia.
    Si inca ceva: Becali a declarat ca de fapt, el nu a dat mita, ci doar a spus ca da bani, ca sa ii intimideze pe adversari. Cu alte cuvinte, i-a pacalit pe adrisanti. Asta nu intra la inselaciune? Sa le promiti unora ca le dai bani, daca fac ceva, sa umbli si sa le fluturi banii pe sub nas si apoi sa declari ca ai facut misto? Nu poate schimba DNA-ul incadrarea de la mita la inselaciune, pe limba lui Becali? Caci fiecare pasare, pe limba ei…

  3. E prima veste buna pe care am primit-o in legatura cu Becali un ultimele luni, ca in rest doar de cresteri am auzit…….

    Dar mare pacat pentru un meci bun, meritau un punct….

  4. Daca vrei sa vezi un stadion plin si lume fericita hai joi pe Giulesti :)

  5. @Adrian Apostol: fara rautate (bine, poate putina): cum a ramas cu Giulestiul :D?

Lasa un comentariu