ai grija ce-ti doresti

cred ca situatiile de la Steaua si de la PSD seamana, Gigi si-a dorit sa scape de Hagi si, in final, a reusit dar acum nu prea stie ce urmeaza (citeste ce antrenor va veni la Steaua), in timp ce PSD-ul depune luni motiunea si, la fel, nu prea stie ce-o sa se intample dupa.  Apropo, nu vi se pare ca demisia lui Hagi a redus la tacere problema motiunii?

Ca fapt divers, daca Becali avea x% cota de popularitate inainte de acest scandal cred ca acum nu mai are nici jumatate … de fapt nici un sfert. Erau metode mai ortodoxe de a se desparti de Hagi … 

Later update: Maria Andries surprinde foarte bine „drama” lui Becali din aceste zile …. si din cele care vor urma

Link sponsorizat in campania de blogvertising: Magazin online

8 Comentarii
 1. novo spune:

  Poate e mai bine pentru noi ca Becali a facut miscarea asta, tocmai din cauza cotei care sigur i-a scazut dramatic. Un pericol in minus. Hagi s-a sacrificat pentru tara :))

 2. Providentialul Becali si-a cam ucis mitul, cu aceasta miscare, dand in grotesc. Daca, asa cum sustin unii, aceasta miscare a fost o strategie de imagine, atunci e clar ca:
  a) Becali chiar nu are nici un Dumnezeu, daca e capabil ca, deliberat, sa il tarasca in noroi nu numai pe fotbalistul care intruchipeaza gloria fotbalului romanesc si a Stelei, ci pe omul care i-a dat bani cu imprumut ca sa faca avere.
  b) Consultantii care l-au sfatuit pe Becali la o astfel de strategie, daca o astfel de varianta are sustinere in realitate, sunt fie mai retardati decat Becali, fie platiti sa il discrediteze, fie au vrut sa faca misto de el.

 3. Sa vedem reactia publicului la meciul de sambata urmatoare din Ghencea, cu Vaslui.

 4. Sorin Tudor spune:

  Intai alegerea Patriarhului, acum demisia lui Hagi… Motiunea asta ne tine cu sufletul la gura! :) Intrebare: oare meciul Basescu – Tariceanu intra tot la „ai grija ce-ti doresti”?

  PS: Nu consultantii l-au sfatuit pe Becali. In plus, nu va faceti griji: circul aduce mai multe voturi decat fostele glorii…

 5. copolovici spune:

  Nu cred ca episodul Hagi ii va afecta cota de de popularitate in sens negativ celuialcaruinumenuvreausalpronunt. Scara valorilor dupa care se ghideaza sustinatorii lui nu se bazeaza pe discernamint, ci doar pe „predicatele” utilizate de oier: bani, rezultate, putere. Cu un trist urcat pe un parapet care spune „ai distrus Steaua”, nu se face nici macar mai cald. Merg pe mina lui Sorin Tudor la faza asta.

 6. orlando spune:

  eu cred ca cota lui Gigi va fi serios afectata de acest scandal … vezi ce s-a intamplat la Arad (eventual ar trebui analizat cum a fost primit anul trecut)

 7. copolovici spune:

  incet-incet amicii nostri lasa batista pe tambal, subiectul se topeste intr-o saptamina, lumea uita. ce e mai memorabil pentru mase? un profesionist care a scris istorie sau o maimuta cu curu’ rosu care se scarpina ostentativ intre picioare?

Lasa un comentariu