RIP Florian Pittis

De aseara in Bucuresti ploua … astazi ne despartim de Florian Pittis omul care a marcat cateva generatii si care lasa dupa el regrete si amintiri. De aseara in Bucuresti ploua, cerul plange, Dumnezeu sa-l odihneasca.

9 Comentarii
  1. andreic spune:

    Buna ideea cu radio3net – radio Pittis. Dum neazeu sa-l odihneasca…

  2. Andrei Ghica spune:

    Ultimul mesaj lasat de Florian Pitis (primit pe mail):
    http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?showtopic=1845

  3. Dan spune:

    @Andrei: acel mesaj este un fake. De prost gust, dupa parerea mea. A fost demascat deja ca atare. Apare pe blogul unui anonim care incearca sa stoarca putin trafic si din tristetea asta mare… N-o sa-i dau linkul, pentru ca nu merita.
    Dumnezeu sa-l odihneasca pe Florian Pittis. A fost un om care n-a trecut degeaba prin viata si a lasat multe lucruri frumoase in urma. Nu destule, niciodata nu sunt destule, dar multe… Nu ca altii.

  4. Cristi spune:

    Dar a fost mason! Dumnezeu nu odihneste pe masoni. Deci aberati cu totii. Biserica Ortodoxa nici macar nu trebuia sa il primeasca inauntru. Lepadarea de Dumnezeu ar trebui sa interzica accesul in Biserica acestor oameni pentru ca intorc de la credinta si pe altii.

  5. Stefan spune:

    Dar a fost OM, un MARE OM.
    Respect.

    Cate despre Dumnezeu si Biserica Ortodoxa Romana vor deveni in curand istorie.

  6. bogdan mihai spune:

    Pittis credea in Dumnezeu, chiar daca era mason.El facea parte din acea ramura care se considera crestini!A spune despre el ca nu credea in Dumnezeu inseamna a-i intina memoria.Asa ca il sfatuiesc pe acel Cristi care vorbeste prostii si care probabil face parte din secta ortodoxa numita Oastea Domnului sa nu-l judece el pe un OM de valoarea lui Motu.

  7. annny spune:

    Stefan nu ne plictisi

  8. ionut parfin spune:

    Oameni buni! (Cum ne tot gratula raposatu`!) Ascultati-ma pe mine: Pittis asta a fost cel mai tare „fake” din ultimii 50 de ani din Romania! Ne-a prostit pe toti, fratilor! Cei care vorbesc de „cultura”, „muzica” (buna, vorba aia…), „teatru” sunt niste mediocri necititi, neumblati, nicidecum ascultatori de muzica adevarata, niste prostiti de unul care ne canta toata ziua la Varietati si la Revelioanele alea in care apareau doar cativa alesi, ca am ajuns sa-i stim si noi astia nascuti la sfarsit de `70 sau inceput de `80. Treziti-va, oameni buni! Stati un pic si va ganditi: 1. la marii creatori de rock (sic!), 2. la marii actori (inclusiv romani), 3. la marii ganditori care au CREAT un curent (indiferent care). Nu mi-o luati in nume de rau, dar mi-e greata de avalansa asta de ipocrizie neinformata!

Lasa un comentariu