da, e McCann

Vodafone a anuntat azi oficial faptul ca agentia McCann Erickson a castigat „pitchul anului” in media romaneasca urmand sa gestioneze pentru urmatorii 3 ani bugetele de media ale operatorului telecom.

3 Comentarii
 1. sugardaddy spune:

  deci s-a confirmat, am vazut si pe comunicatul mediafax.
  asta e, s-a confirmat cine sunt baietzii cu “cojones”.
  imi pare rau de vodafone, incredibila decizie sa-ti dai contul de media catre cei care au si contul media de la cosmote (prin enoiu). ii inteleg pe mccann ca s-au batut sa castige si bravo ca au castigat, pt ei e un business dar nu inteleg vodafone. doamna solomon fara de care nu misca nik in vodafone si care se lauda cu atata experienta in telecom Germania si Anglia pur si simplu nu inteleg cum a putut sa accepte asa ceva.
  de ex: cumpara spatiu media pt o lansare ce o vor avea sa zicem peste 3 luni. pai nu afla si concurenta imediat de miscarea asta. pai nu va afla cosmote imediat ce miscari va face vodafone?
  pe o piata normala asta nu s-ar intampla. oare BMW si Mertz folosesc agentii comune de media? oare nike si adidas o fac?

 2. Marius PAHOMi spune:

  La Multi Ani pentru ziua ta!

 3. @sugardaddy: crezi ca sunt chiar atat de romanesti lucrurile aici?
  Eu nu cred ca daca McCann ar incerca macar ceva de acest gen pe piata ar fi aruncati cat colo de ambii competitori. Nu isi permit sa faca asa ceva, reputatia lor ar fi distrusa.

Lasa un comentariu