KanalD preia drepturile din Liga 1 de fotbal

Catalin Tolontan confirma stirea pe care tot el a anuntat-o in premiera acum cateva zile, optiunile 1 si 4 pentru meciurile din Liga 1 se muta de la TVR la Kanal D, nou infiintata televiziune a celor de la Dogan ce se va lansa luna aceasta. Probabil ca e cea mai buna miscare pe care turcii o puteau face, meciuri ca Steaua – Dinamo, Rapid – Steaua sau Rapid – Dinamo vor atrage cu siguranta audiente mult mai mari decat vor putea face toate vedetele aduse de ei il ultima perioada. 

Apar semne de intrebare cum a putut TVR-ul care in ultimii ani a platit sume mari pt a-si asigura cele mai importante transmisii sportive si in special cele de fotbal sa scape din mana aceste drepturi si tocmai acum, inaintea de lansarea Kanal D. Tolontan spune ca cei de la BoomTV si Antena 1 banuiesc ca nu a castigat cea mai buna oferta si ca de fapt ar fi vorba de un pachet prin care Dogan cumpara la pachet drepturile impreuna cu Telesport, canal.firma ce detine exclusiv drepturile Ligii 1 de fotbal. de urmarit.

Later update: pozitia TVR    

Un comentariu
  1. Andrei spune:

    Gata! Postul public de televiziune a ramas fara drepturile de televizare ale Ligii lui Mitica. Turcii de la Dogan, care vor incepe sa emita pe 18 februarie, au anuntat ieri semnarea contractului cu Telesport, detinatorul licentei, in schimbul dreptului de a transmite doua meciuri pe etapa (optiunile 1 si 4), urmand sa plateasca, dupa unele surse, aproximativ 7 milioane de dolari pe an.

    CITESTE AICI RESTUL http://www.craitoiu.blogspot.com

Lasa un comentariu