genial!

105 000 WoW Accounts Closed Worldwide

27/12/2006
In our continued efforts to combat cheating in World of Warcraft, more than 105,000 accounts were closed and over 12 million gold was removed from the game economies in Europe, Korea, and the US in the month of November. The closed accounts were associated with activities that violate World of Warcraft’s Terms of Use, such as using third-party programs that allow cheating, and farming gold and items. These types of activities can severely impact the economy of a realm and the overall game enjoyment for all players.

platesc si eu 12-14 euro/luna pt jocul asta desi nu m-am mai jucat din vara cred … sunt cam 7 milioane de playeri worldwide daca am inteles bine (7 x 14 – 98 mil euro.luna x 12 = 1,176 miliarde euro/an … not bad) asa ca cele 105,000 conturi inchise nu prea se vor simti … remarcabila e insa cifra de 12 mil gold si asta pt ca pe piata libera inseamna cam 1.2 mil usd. chiar nu credeam ca poti face milionul de dolari stand acasa si jucandu-te la pc …  

11 Comentarii
  1. […] Via Orlando am aflat ca: 105,000 accounts were closed and over 12 million gold was removed from the game economies […]

  2. Alex B. spune:

    eh, daca ar face treaba asta mai des ar fi o idee… dar asa nu prea rezolva mare lucru ca chinezii isi cumpara alte conturi si o iau de la cap cu farming-ul…

    De curiozitate, ai de gand sa revii? In joc ma refer… pe 16 este lansarea expansion-ului si ma intrebam daca putem discuta si altceva la birou in afara de „problemele de servici” :)

  3. Florin spune:

    Si asta e numai varful cred eu. In alta ordine de idei, daca nu ma insel sunt cel putin 10.000 de romani care joaca pe serverele Blizzard, adica contizeaza lunar la ei. Si din cate am vazut, singurul loc serios unde se pot bestializa pe web-ul romanesc este forumul de la computergames.ro. A fost la un moment dat http://www.worldofwacraft.ro care a si fost mentionat prin vara pe site-ul oficial european al jocului, da’ care de cateva saptamani cel putzin nu mai functioneaza.

  4. Florin spune:

    O groaza de greseli; viteza bat-o vina:). Scuze.

  5. Cristina spune:

    Pai na, sincer…e super bine ca au inchis conturile alea. Eu una nu as cumpara gold. Oricum, am dat de banati prin joc…cum zicea si alex, au deja alte conturi si showul continua.

  6. orlando spune:

    Alex,

    probabil ca-mi voi cumpara Burning Crusade si o sa mai „bag” 2-3 ore prin weekend sa vad ce si cum … asa ca te astept cu impresii :)

  7. Alex & Codrutz spune:

    Salve mestere,

    Uite nu m-am putut abtine sa nu scriu. Codrutz zice ca te asteapta si pe tine si pe Dorin. Poate va intalniti in pvp (daca tot zici ca esti casual gamer). Eu m-am lasat de joc , am optat pentru IRL(real life).

    Iti urez numa bine si sa fi sanatos.

  8. orlando spune:

    Alex&Codrut, ma bucur sa vad ca sunteti ok, nu stiam ca ati plecat si voi :)

    Max – nu te cred :)

  9. ilinca spune:

    nu e deloc usor sa faci milionul in wow, si daca e virtual… tot degeaba!
    exista, insa, licitatii in RL pentru itemuri din joc, asa mai merge! :)
    expansionul (aud) e tare fain, aviz amatorilor!

Lasa un comentariu