Presedinte IAB Romania

Propunerile mele pentru postul de presedinte IAB Romania sunt Razvan Varabiescu, numit ieri la conducerea Media Direction si Cristi Parvan de la Zenith Media. Eventual pot candida in tandem, unul pentru postul de presedinte si unul pentru postul de vicepresedinte deoarece ambii au demonstat implicare in online si sunt sigur ca ar face multe pentru aceasta industrie daca vor fi alesi.

5 Comentarii
 1. Ma indoiesc ca ar face multe pe online, cand unii dintre ei propun SA-uri pentru reclamele alea pe blog-uri, si ca vor fi necesare 5000 de euro pe an cheltuieli pentru secretara and shit, cand toata reteaua respectiva poate va scoate 5000 euro / an.

  Poate au o gandire corporate dar piata noastra nu a ajuns la nivelul ala.

 2. Anonymous spune:

  Si la ce foloseste IAB Romania? Sa toace banii? Cand Google intra pe piata din Romania acest IAB va deveni irelevant. Asa cum toate celelalte search engine-uri sunt irelevante in Romania.

 3. „:))” sa spui si pe viitor.

 4. cristi parvan spune:

  am fost in concediu joi si vineri si acum vad propunerea nastrusnica.

  vremea tandemurilor a trecut :) de mult.

  Nu m-am simtit niciodata in stare sa reprezint onlineul romanesc, ba chiar am sustinut tot timpul ca presedinte IAB e un loc pt un om care a trait din online (un supplier).

  Sunt insa onorat de faptul ca te-ai gandit la mine.

  multumesc pe aceasta cale celor 25 de voturi pt membru in CD desi le-am spus ca nu ma pricep la online (stiu doar ce am fost nevoit sa stiu).

Lasa un comentariu