inca ceva

netbridge a amenintat ca da in judecata unul dintre furnizori (un player mare pe piata media) pentru ca a indraznit sa ceara rezilierea contractului. aviz actualilor parteneri ce desfasoara afaceri cu aceasta companie.  

8 Comentarii
 1. zoso spune:

  cireasa de pe tort :)

  vlad, te-ai prins acum?

 2. Vlad Popa spune:

  :) am spus ca le va strange pe toate. Nu ma asteptam sa fie atat scandal…

 3. Dar in contractele facute cu publisherii, nu exista clauze de reziliere ? Ce e asa greu ?

 4. Marian spune:

  „cu aceasta companie” …. suna cam rau voitor comentariul tau. Pana acum cateva luni erai om de baza la aceasta companie si acum arunci cu noroi si arati cu degetul. Nu mi se pare deloc fair-play

 5. Marian spune:

  M-am uitat mai jos si am vazut scrisoarea oficiala de la NetBridge.
  Sincer, nu ma mira o astfel de atitudine. Probabil au fost total luati prin surprindere de decizia ta. Probabil tu putin cate putin ti-ai mutat lucrurile intr-o alta barca, si cand ai terminat le-ai zis PA. Nu zic ca reactia lor a fost indreptatita, dar cred ca nu le-a picat deloc bine sa le plece un om de baza cel putin, pentru ca stiu ca a mai plecat cu tine si Madalina, fosta mea colega de facultate :), vesnica studenta la Energetica.

 6. Andrei Ion spune:

  Dar a amenintat pe drept sau pe nedrept player-ul? NU inteleg din context…

 7. Mihnea spune:

  Mult success proiectelor BRAT si statistics.ro pentru a echilibra piata de analiza a traficului web si a taia nasul celor de la NetBridge ca deja asta e nesimtire totala nu mai au nici un respect pentru client. Si probabil la modul asta de business cu amenintari sigur vor plecat multe site-uri din portofoliul lor.

 8. sugardaddy spune:

  o sa le fie greu cu edipresse…

Lasa un comentariu