Vantu vrea si Telesport

Dupa ce a luat-o pe Teo pt a resuscita Romantica si a incerca sa concureze Acasatv, grupul Realitatea discuta preluarea Telesport, televiziunea de sport ce detine (indirect) drepturile pt meciurile din campionatul national de fotbal pana in 2008. Si cand spun drepturi ma refer la toate drepturile posibile, inclusiv cele pt internet cumparate de mine de la ei in feb anul acesta pe cand eram la Netbridge.

Telesport a revandut drepturile pt Liga 1 catre TVR, Antena1 si National TV pastrand ultimele optiuni pt a fi transmise pe postul propriu. Daca Vantu cumpara aceasta televiziune e posibil ca din retur sau din campionatul urmator sa vedem meciurile importante pe Telesport? :) O miscare interesanta si de urmarit … via Tolontan. Daca tranzactia se finalizeaza ar fi interesant de urmarit daca Realitatea o sa incerce sa preia si unul din cele doua cotidiene de sport, GSP (greu tinand cont ce mult se iubesc Voiculescu si Vantu) sau Prosport.

5 Comentarii
  1. Adrian spune:

    Nu`s doar doua cotidiene, asta-i baiul… :)

  2. orlando spune:

    Adrian,

    cu tot respectul pt eforturile voastre si ale domnului Bara nu reprezentati, in acest moment, un concurent real pt Gsp si Prosport. Poate se schimba lucrurile daca va lua UTA campionatul :)

    Succes cu SPT-ul!

  3. Piticu21 spune:

    hihih … old news ;;) desi ziare nu cred …

  4. Adrian spune:

    Mersi de urari, dar nici n-am pretins altceva. Era doar o rectificare in privinta numarului corect al cotidienelor de sport ;) Cit despre UTA…:D

    Revenind la topic, cred ca e corect sa speculezi ca Realitatea sa isi doreasca, la un moment dat, si un cotidian de sport. Nu cred insa ca vreunul dintre cele amintite de tine poate fi cumparat la ora asta.

  5. Ponturi spune:

    Daca nu vrea sa ia si OTV-ul lui Diaconescu tot degeaba. Ia din toate astea cate o emisiune cu rating si poate asa isi face o televizune mai de Doamne ajuta :)

Lasa un comentariu