going out

intre doua email-uri schimbate cu Zoso (am incercat, fara succes sa-l conving sa renunte la porno pe blog), mi-am aruncat un ochi pe Metropotam si am vazut ca vine Chicane luna asta in Bucuresti. Am un cd cu un concert de-al lui (cam o ora) pe care l-am tot ascultat in ultimii ani si nu suna rau live … m-as duce. Mai vine cineva?

Duminica, Placebo, cine mai merge?

7 Comentarii
  1. Adrian spune:

    Nu am gasit nicaieri scris pretul biletelor, plus ca cei de la bilete.ro (care ar trebui sa vanda bilete pentru Chicane) au zis ca evenimentul este amanat pentru luna septembrie.

  2. Florin Grozea spune:

    Ar fi frumos sa fie in septembrie, ca atunci am si eu 1 saptamana vacanta! Chicane e una dintre trupele care mi-au placut dintotdeauna… O sa urmaresc subiectul.

  3. Tudor spune:

    Am sesizat de la inceput ca lucruile nu se misca cum ar fi trebuit (nu bilete, nu promo). Pacat ca nu e organizat de The Mission care sunt din ce in ce mai buni, da la un eveniment la altul. Oricum eu unu voi fi acolo. Ascult Chicane de 8 ani, iar show-urile live sunt de neratat :)

  4. Cristi spune:

    La Placebo sunt prezent, la Chicane daca e pe 26 nu am cum sa ajung, daca e in septembrie sure.

  5. Radu Vilceanu spune:

    Daca ma intrebai daca-mi place Chicane ziceam ca da, dar ca nu sunt fanatic. Insa m-am uitat aici si am vazut ca sunt fan inrait. Asa ca eu vin sigur :-)

  6. mack spune:

    dar stie cineva sa-mi spuna si mie de unde bilete? la bilete.ro nu exista, la diverta mi-au dat flit, iar pe site-ul chicane totusi spun ca au concert pe 25 august :((

  7. manuro spune:

    Imi doresc enorm sa merg la un concert Chicane. Mi-a placut Saltwater de cum am auzit-o prima data si imi amintesc ca am pandit o saptamana un post de radio sa o redifuzeze ca sa o inregistrez si eu pe o caseta…apoi n-am mai ascultat nimic pana am dat intamplator de DJRiver.com unde am gasit Chicane Anthology Vol 1 si 2. Chicane, ATB…O muzica pe gustul meu !

Lasa un comentariu