No comment

A new comment on the post #99 „ce am facut in ultimii 5 ani?” is waiting for your approval
http://www.orlando.ro/?p=99

Author : GERULA (IP: 193.230.189.11 , vpn.nchadvisors.ro)
E-mail : editat
Comment:
Orlando, se aude in piata ca inainte sa pleci, cu luni bune, ai tratat cu clientii sa mute contractele de advertising de pe Netbridge pe firma ta. Tot in piata se mai aude ca i-ai cam prostit pe angajatii tai, platindu-i la negru ca pe cei care vand „adidasi” in Europa. Si daca ii faci sa te urmeze esti chiar tare, frate.
Iti spun ca acum multa lume se intreaba daca nu cumva este manevra ta cu Siminel sa le-o trageti simultan mai multora deodata. Ar fi cea mai tare diversiune, sa ii faci pe Sirbu si pe Vantu simultan. Daca reusesti, esti mai tare ca Soros cand cu sterlina.
Oricum, m-as gandi bine inainte sa fac vreo afacere cu un rechin ca tine si daca as face-o mi-as numara degetele dupa ce am batut palma.
Foarte tare, frate…
18 Comentarii
  1. Vivi spune:

    Si morala este ca…?

  2. Gusti spune:

    curajos, baiatu’ asta :). se aude pe piata…la piata..cit mai e kilogramul de cartofi?

  3. Gusti spune:

    o fi un tip de la netbridge :)

  4. George Butnaru spune:

    Morala este ca trei’ sa te dai dupa anonimizer daca vrei sa faci dude de astea.

    inetnum: 193.230.189.0 – 193.230.189.255
    netname: NCH-ADVISORS-INC-WILMINGTON-BUCURESTI
    descr: NCH Advisors INC. Wilmington sucursala Bucuresti
    descr: Blvd-ul Pierre de Coubertin 3-5,
    descr: sector 2, Bucuresti, Romania

    Adica omu e insider. O avea blog?

  5. orlando spune:

    am bolduit morala in text insa Ness a explicat-o pe larg mai sus

  6. Costin spune:

    GERULA e nickname-ul unuia care comenteaza de zor pe evz online. Numai prostii. Asta daca ar fi acelasi.

  7. Vivi spune:

    Pai daca tipul asta este de la NCHAdvisors, aceeasi care au dat comunicatul asta si care sunt Netbridge, inseamna ca stie ceva ce noi nu stim. Si-atunci fie ii dai dreptate, fie vrei sa spui ca firma asta are prosti chiar in interior.

    Daca ii dai dreptate nu e de bine.
    Dar daca e doar un prost din firma… nu inseamna decat ca e un prost din firma… si eu tot nu pricep ce vrei sa spui. :-)

  8. Vivi, chiar daca ar fi asa cum spune omul asta (GERULA), nu inteleg ce vrei de la Orlando.. Sa zica, „da asa e” ?

    Mai gandeste-te odata.

    Cat despre el, postand un comentariu direct din sediul NCHAdvisors… Mi se pare stupid rau de tot. Sau poate a vrut ca restul sa stie ca e UNUL, si Orlando sa stie cine e (datele prezentate de el nu apar restului de vizitatori).

  9. George Butnaru spune:

    Orlando vrea sa spuna ca desi a plecat fara sa arunce cu noroi in spate – nici contract nu avea ca sa-i fie impusa vreo clauza de confidentialitate – cineva de acolo, cel mai probabil un pacalici care se gudura pe linga noua conducere sa iasa in fata, s-a gindit sa-i bage niste bete in roata noului biznis.

    Oricum eu consider comunicatele de presa PR bullshit, dar in cazul asta comunicatul urmat de reactia insiderului, induce ca pe acolo s-a stins lumina pina la noi ordine.

    Ca ce s-a intimplat in bucataria lor nu cred ca e treaba noastra. Ma refer la bani „la negru” la „mutat contracte”.

    Pina la urma un client merge cu cine-l multumeste mai apasat. Aici e marea intrebare: ii multumea Orlando sau directorul general Netbridge?

    Eu stau pe aici sa caut raspunsul.

  10. George Butnaru spune:

    Mai am o nelamurire: Unde e Orlando? In biznisul propriu, la Vintu, la Sirbu?

    Ca m-au naucit toti cu „felicitari Orlando pentru decizie”. Care decizie? Unde? Cind?

  11. adnana spune:

    putea sa tina comentariul pt el..nu-mi plac genul asta de oameni…sunt chiar nimicuri

  12. Paulin spune:

    George,

    N-are ce sa caute Orlando la Sarbu, Vantu, Google sau altii. El trebuie sa creada in steaua lui si sa o urmeze pana la capat pe cont propriu. Stii cum se spune: „La umbra marilor stejari nu creste nici iarba, dar aminte alt stejar”. Asa ca mai bine isi gaseste un teren fertil si creste singur.
    Eu cred ca va reusi.

  13. Vivi spune:

    Tipul asta e chiar genul ala de scandalagiu prost spumos… a incercat sa posteze acelasi comentariu si pe Harta Publicitatii. Eh well…

  14. CC spune:

    nu vreau sa ma amestec in discutie, dar comunicatul de presa chiar m-a amuzat.:”a decis ca indiferent de costuri si riscuri sa conceapa si sa implementeze sisteme moderne manageriale corepunzatoare unui domeniu in plina expansiune.”
    Sa inteleg ca e o societate de binefacere ? un fel de organizatie umanitara care trebuie sa cheltuie banii (oricati, oricand, oriunde) nu stiu carui miliardar american (vezi Waren Buffet, sau chiar Bill Gates care au anuntat ca isi vor dona averile). Daca e asa, sa ii arunce pe fereastra, e mai eficient.

  15. StefanM spune:

    Cert este un singur lucru, si anume faptul ca fiecare da cu presupusul. Pana ce Orlando nu ne dezvaluie ce intentioneaza sa faca, noi toti presupunem multe si nevrute. De ce a plecat? Doar el stie. Ne spune el oare? Doar el stie. Oricum, nu mai continui lista de intrebari: oricum Orlando le stie pe toate. Ne tine in suspans? Prefer sa-l ascult si sa ma las tinut in suspans de Matt Cutts decat de o situatie de genu’ asta. Oricum in cateva zile, maxim saptamani, se va da la iveala tot ce acum se pune la cale. Speram insa in mai bine, nu? Nu ne-ar parea rau daca s-ar ridica cineva care sa-l provoace pe Net Bridge.

  16. Ionut Stoica spune:

    Salutare.
    In cautarea unor raspunsuri, am ajuns aici si raman la fel de nedumerit, ba chiar incep sa fiu banuitor.
    Sunt un amarat de web designer care se angajeaza zilele astea la Netbridge, asta dupa 3 luni de teapa consistenta la o firma italieneasca de soft cu care sunt acum de altfel, in proces pt. recuperarea salariului :)
    Orlando – acest Maradona al Netbridge-ului a demisionat. Ma doare sufletul, dar nu stiu de ce. O intrebare cretina ma roade: si-a luat salariul si i-a fost platit concediul de odihna ? Nu de alta, dar am ales Netbridge cam la modul „ghici”. Daca de trafic.ro stiam, nu m-a durut niciodata capul sa stiu cine l-a facut. Tot ce-mi doresc, este sa-mi iau salariul la timp si sa fie cat se poate de alb (in proportie de 100% cum am si negociat)
    Va salut, poate va scapa niste raspunsuri si detalii si pt. ochii mei.

  17. Probabil ca probleme sunt la nivel mai inalt .. Nu cred ca este o problema salariul la timp sau concediul .. Dar totusi, iti poate spune mai mult Orlando.

Lasa un comentariu