„jeg de tara”

Steaua a luat ieri titlul de campioana la fotbal, meritat sau nu merita felicitari. Pacat de iesirea urata din scena a rapidistilor atat din punct de vedere fizic (pumni, picioare in gat etc) cat si verbal (eu unul m-am simtit jignit de afirmatia unui jucator de la ei legat de tara asta).

maine incepe Campionatul Mondial din Germania, cu meciuri in mijlocul zilei si seara … regele fotbal a murit, traiasca regele!

10 Comentarii
  1. Bogdan spune:

    Iar Moldovan este un „jeg de om” . Nu tin nici cu Rapid si nici cu Steaua, dar faulturile rapidistilor din meciul de ieri semanau a kung-fu si nu a fotbal.
    Iar europeanul Moldovan l-a calcat intentionat in meciul de duminica pe unul dintre jucatorii de la Sportul intr-un mod barbar. Arbitrul nu a vazut. La reluare s-a vazut.

  2. Mihai spune:

    In viata mea n-am mai vazut asa ceva intr-un meci de fotbal. 5 eliminati… pumni, picioare in gura, coate… Consider ca a fost mai putin un meci de fotbal si mai mult un meci de Local Kombat :)

  3. alex spune:

    Acea intrare criminala la meciul cu sportul nu a fost altceva decat rezultatul intrarii la fel de criminale a jucatorului sportului. Vanatorul devine adesea vanat !!!
    Cat despre replica lui Moldovan, intr-adevar a fost una jignitoare insa cartonasele au pornit de la cel al lui Niculae care oricat de obiectiv as fi… n-am cum sa nu-l contest.

  4. Urasc fotbalul si manelele. O dovada vie a inaptitudinii si inculturii, pt ca nu stiu cum se face dar cei mai dobitoci oameni se invart in jurul domeniului.

    Eu tin cu mine.

  5. Salut. Tot citesc blog-uri si nu am postat nimic pana acum pentru ca nu am simtit nevoia sau nu am vrut sa fac pur si simplu act de prezenta. Nu intamplator am ales acest blog pentru a incepe posturile mele.

    Asa e, am fost cu totii poate jigniti de cuvintele spuse de Moldovan.El si-a cerut scuze public pentru manifestarea sa intr-un comunicat. Dar la fel de jignit ma simt atunci cand citesc postul lui Cristian Mezei. Norocul nostru sa zicem, al celor care „ne invartim in jurul domeniului”, este ca pe Dl. Mezei nu il asculta(citeste) o tara intreaga.

  6. orlando spune:

    da, Cristi, cum adica „cei mai dobitoci oameni se invart in jurul fotbalului”?

  7. E doar parerea si experienta mea. Nu trebuie sa o luati drept parere generala.

    O poti cenzura daca vrei ;)

    Ma mira cum oamenii in general incep sa puna primul lor post, alaturi de vreo afirmatie mai anormala a mea, mereu. Nu ar fi prima oara.

    PS: Emag a luat locul 1 si Fungift locul 2 astazi la Link Ecommerce.

    Cheers.

  8. Am uitat sa spun, scuze, daca am jignit pe cineva cu afirmatia mea. O sa ma retin pe viitor :)

  9. Gusti spune:

    Nu se invirt in jurul domeniului. Sint in el! Lumea fotbalului din Romania este de o calitate infiorator de scazuta :(

  10. Secara spune:

    A mai pierit un mit – rugby-ul e un sport practicat de huligani si urmarit de domni, pe cand fotbalul e jucat de domni si urmarit de huligani (ce nu sunt neaparat dobitoci). Poate asa vom vedea mai multi domni prin tribune?

Lasa un comentariu