promo pt mine … again

– am fost vineri in direct la The Money Channel (noua televiziune de business a lui Vantu) invitat de Stefan la emisiunea People Meter . am discutat ~ 30 min despre publicitatea pe internet.

– maine merg la Marketing360 unde sustin o prezentare. Sunt placut surprins ca nu mai sunt locuri la acest eveniment (am aflat acest lucru fiind sunat de mai multi cunoscuti pt a le face rost de invitatie) ceea ce inseamna ca piata resimte necesitatea a cat mai multor evenimente de acest gen (cred ca Marketing360 si Strategic sunt singurele pe piata atm).

– m-am regasit in top100 tineri manageri editat de Business Magazin. Din zona internetului mai apar Calin Fusu (Neogen) si Bogdan + Catalin (Softpedia). Toti 3 sunt si antreprenori de succes pe zona de internet.   

13 Comentarii
  1. eRwin spune:

    Imi pare rau ca n-am prins emisiunea! Poate n-ar strica ca in viitor sa dai un mic info inainte, nu dupa eveniment. Ulterior si discutia din blog s-ar putea dezvolta pe tema dezbatuta.

  2. Mihai spune:

    Marketing360 va fi televizat? partial sau total ? Ca sa va urmarim.

  3. orlando spune:

    a fost interesant, nu am ajuns decat la partea de online unde sala a fost plina (s-a stat si in picioare), prezentarile au fost bune, publicul a interactionat, s-au pus multe intrebari … per ansamblu a fost ok

  4. Filip spune:

    Evenimentul a fost interesant chiar si pentru persoane care nu sunt neaparat in domeniul marketingului ci au doar tangential legaturi cu el.

    Poate nu e canalul potrivit de adresare, insa s-a vehiculat cifra de 5M unici in Romania intr-o luna… vreau sa te intreb daca ai date despre numarul de calculatoare efectiv cu acces internet din .ro sau despre vizitatori considerati unici cu privire la intreaga perioada de o luna?

    Multumesc.

  5. Vivi spune:

    Nu vrei tu sa faci un post special despre asta, in care sa pui poate si slide-urile? :-)
    Sunt convins ca multi sunt curiosi de impresii mai la obiect despre ce a fost acolo si parerea ta despre prezentari.

  6. orlando spune:

    Vivi,

    organizatorii au anuntat ca toate prezentarile vor fi disponibile incepand de azi pe site-ul evenimentului

    Filip,

    5 mil sunt unici intr-o luna (masurati o singura data pe baza de cookies). e adevarat ca daca accesezi internetul si de acasa si de la birou esti numarat de doua ori insa la fel de adevarat este ca daca acasa, pe langa tine, mai acceseaza internetul si parintii + sora esti numarat tot o singura data desi e vorba de 4 utilizatori.
    nu avem date recente despre numarul de pc-uri.

  7. Gusti spune:

    1. eRwin are dreptate. ar fi fost bine sa ne anunti ca te duci la tv…
    2. wow, felicitari pt Top 100. Bravo! In 3 ani imi propun sa ajung acolo, iar tu te vei uita de sus la mine :)))
    3. cind estimezi tu ca gsp.ro va bate siteul de pe locul 2 (soft32.com) in trafic.ro?

  8. cind estimezi tu ca gsp.ro va bate siteul de pe locul 2 (soft32.com) in trafic.ro?

    Conteaza chiar asa mult pt voi ? Adica asta urmariti ?

  9. Gusti spune:

    Dap, si asta urmarim. pina la urma e singurul clasament si ma raportez la el. gsp.ro trebuie sa ajunga anul asta nr 2, iar apoi trebuie atacat locul 1. Vreau insa si k pina la 1 august sa schimb gsp.ro. sa-l fac mai puternic, mai usor de accesat, mai modern. cu noul soft de la netbridge (care mai trebuie imbunatait insa) si cu servere mai puternice in spate ne vom apropia mai repede de obiective. sa vedem ce va fi…

  10. Parearea mea ar fi sa nu mai urmariti un loc specific in Trafic.

    Des shimbat GSP, cred ca intotdeauna poate fi benefic, atata timp cat noua versiune este mai accesibila si mai functionala.

    La cati vizitatori aveti voi, accesibilitatea este ceva de baza.

    Nu cred ca e problema de servere. Netbridge va poate rezolva.

    Daca nu da o fuga la Razvan ;)

  11. Gusti spune:

    sper k saptamina viitoare o sa am si eu blog. http://www.gustiroman.ro. e cumparat domeniul, acum e la stadiul de …propagare. cristian, eu asa sint construit. intotdeauna trebuie sa ma raportez la un clasament in care sa urc daca se poate pe primul loc. pentru ca urcatul asta cuprinde tot: continut, servere, accesibilitate etc. din acest motiv http://www.trafic.ro va fi un fel de clasament in Liga Campionilor siteurilor. asta e. nu m-ar incalzi sa stiu ca am un site valoros dar care nu are trafic.

    saptamina viitoare vom lansa http://www.autof1.ro, apoi http://www.campionate.ro pina la 25 mai (sper, depinde de Orlando).

    pe linga acestea mai avem proiecte indraznete pe parte de net… Gazeta va fi un produs bi-media in adevaratul sens al cuvintului.

    gsp va fi trecut pe modulul de administrare al http://www.stelisti (dinamovisti, rapidisti).ro, care e f bun pentru user, daca inca greoi k administrare. se lucreaza insa la usurarea muncii adminului pentru ca-s siteuri de stiri si rapiditatea introducerii informatiei primeaza. avem probleme la comentarea articolelor, la galeriile foto (care se fac greu), chiar si la continuarea articolelor…

  12. Nu ar strica un usability si accesibility test intr-un laborator specializat, de catre o firma specializata.

    Sunt convins ca Netbridge nu sufera de fonduri, iar imbunatatirea pe termen lung a website-ului este fara discutie folositoare.

    Despre servere, aia se rezolva usor.

    Despre CMS-ul din spatele fiecarui website, cred ca voi stiti cel mai bine cum trebuie optimizat. Greu nu poate fi nu ? atata timp cat exista o echipa de backend puternica, bucuroasa si motivata sa faca ce trebuie.

Lasa un comentariu