next week Tom Peters

desi am 929 email-uri in inbox si chiar nu-mi permit sa „pierd” o zi intreaga, marti, 14 martie, avem eveniment: Tom Peters . destul de expensive insa probabil ca-si merita banutzii … mai vine cineva (in afara de Vlad si Radu)?

7 Comentarii
  1. Paul Maior spune:

    As fi cu siguranta prezent daca nu as fi la sute de kilometri de locul evenimentului. Asta este. cred ca ar trebui sa ma mut in Bucuresti :)

  2. […] Orlando intreaba cine mai merge sa-l vada pe guru. M-am inscris si eu. Technorati Tags: Tom Peters […]

  3. Vlad Stan spune:

    Si eu ma duc sa-l intalnesc pe guru… :)

  4. Geo spune:

    Fragmentele lui de conferinta on-line nu m-au convins…

    Oricum de ce sa ma duc la al treilea cand se pare ca va veni in Romania si cel care este considerat nr. 1 in lume, Michael Porter….porter.ro

  5. radu ionescu spune:

    geo – e o chestie de gusturi. Porter pt mine – e bun pt Fortune 500, ca antreprenor nu mi se pare neaparat cel mai bun model.

    Tom Peters transmite foarte mult entuziasm, care merge de minune cu Fortune 5.000.000 – deci si cu antreprenori si firme mici-medii.

    Altfel spus – topul de care vorbesti (oricare ar fi el), nu este universal valabil si nu inseamna ca toata lumea trebuie sa ia decizii dupa el.

  6. Geo spune:

    Da, Radu, intr-un fel ai dreptate…e o chestiune de gusturi daca as putea spune asa, totusi cred ca e foarte importat si know-how-ul pe care il primesti…in afara de entuziasm care intr-adevar la Tom Peters este in exces :)

  7. orlando spune:

    interesant, nu m-a dat pe spate (a inceput bine, s-a mai stins pe parcurs), bun speaker, organizare ireprosabila, o multime de oameni, nu am stat pana la final.

    mai multe pe blogul lui radu http://www.raduionescu.ro/?p=221 care a transmis live pe tot parcursul evenimentului.

Lasa un comentariu