Brandient se asociaza cu Enterprise IG

Sincere felicitari! 

Bucuresti & Londra, 8 martie 2006 – Enterprise IG a semnat un contract de asociere cu Brandient, firma romaneasca de consultanta de brand. Acest parteneriat marcheaza prima intrare in Romania a unui jucator global in branding si reflecta cresterea atractivitatii pietelor central si est-europene.

Dupa un prim proiect comun in rebrandingul Domo, Enterprise IG si Brandient vor colabora pentru a furniza servicii de strategie de brand, design si brand engagement in Romania si Republica Moldova precum si, de indata ce va deveni oportun, in alte tari din Europa Centrala si de Est.

Enterprise IG este agentia globala de brand care ajuta la definirea, construirea si dezvoltarea unora dintre cele mai cunoscute branduri ale lumii, furnizand servicii de strategie, design si brand engagement. Printre clientii sai se numara BP, British Gas, The Coca-Cola Company, Deloitte, Diageo, GSK, Indesit, Intel, Masterfoods, Origen, Rolls-Royce, SABMiller, Unilever si Vodafone.

Brandient este firma de consultanta romaneasca fondata in 2002 si dedicata serviciilor de strategie de brand si design. Construita de o echipa de specialisti cu experienta remarcabila in management, marketing, design si comunicare, Brandient creaza si revitalizeaza branduri romanesti sub semnul valorii.

Simon Bolton, Global CEO, Enterprise IG: “Economiile in tranzitie din Europa Centrala si de Est au dezvoltat produse competitive si organizatii capabile, dar cu nevoia imperioasa de a-si construi reputatia prin brand design si engagement. Enterprise IG are o expertiza globala
solida  in a raspunde acestor nevoi si un interes manifest in aceasta regiune si suntem incantati sa anuntam acest parteneriat cu Brandient, care a fost initiat si dus la capat de John Mathers, CEO UK.”

Aneta Bogdan, Managing Partner Brandient: “Brandient intra intr-o noua etapa de dezvoltare. Acumularile de competente si experienta din cei patru ani de activitate isi arata acum roadele. Am construit cu viziune, seriozitate si pasiune un business solid bazat pe reputatie profesionala si obsesie pentru valoarea pe care o adaugam businessului clientilor nostri. Suntem onorati ca Enterprise IG ne-a ales ca parteneri si trebuie sa le multumim clientilor nostri Albalact, Astral, Catavencu, Credisson, Domenia, Domo, Estima, Europharm, Flanco, Fulga, Gabi Szabo, HRClub, Interra, Junkers, Loyalia, Medicover, Novensys, Orange, Picasol, Qualians, Radiocom, Savana, Scala Business Solutions, Scop Computers, Smartree, Tetra Pak, Tuca & Asociatii, TVR, Visual, Vita (Republica Moldova), Volvo Trucks, Voicu & Filipescu, Zuzu ca ne-au data sansa sa avem un cuvant de spus in viata lor.”
~ ~

Pentru detalii suplimentare

Enterprise IG
1. Enterprise IG este agentia globala de brand cu peste 550 de angajati in 22 de birouri internationale.  Lista clientilor include BBVA, Blackwell’s, BP, British Gas, The Coca-Cola Company, Deloitte, Diageo, GSK, Indesit, Intel, Land Securities, Masterfoods, Ministry of Sound, Origen, Principality Building Society, Rolls-Royce, SABMiller, Unilever si Vodafone. Website www.enterpriseig.com
2. Enterprise IG face parte din grupul WPP.

Brandient
1. Pentru detali suplimentare va rugam contactati:  Aneta Bogdan, Managing Partner, 59, Aviatorilor Blvd., 011854 Bucharest. Tel +40-21-2228167 Email aneta.bogdan at brandient.ro. Website www.brandient.com

 

5 Comentarii
  1. dragos spune:

    off topic – nu gasesc email sau mod de contact – ne vedem maine sper… (http://unapezi.fourhooks.com/general/art2933930780/)

  2. orlando spune:

    merci de invitatie, incerc sa ajung.

  3. Gusti spune:

    Aneta Bogdan merita felicitari. A muncit mult si a crezut tot timpul ca si in Romania managementul poate imbraca haine occidentale pentru a nu mai fi facut dupa ureke. Aceasta asociere ii rasplateste eforturile! Bravo!!!

  4. Razvan spune:

    Apropo de re-branding-ul Domo facut de Brandient cu Enterprise IG: ati vazut asta?
    http://www.red-dot.de/

  5. radu ionescu spune:

    razvan – modelul jocului optic cu linii pe o sfera cred ca s-a facut prima data la circ sau oricum ca jucarie pt copii (eu parca am avut cand eram mic), nu e inventat nici de brandient nici de red dot.

    Am vazut multe sfere cu dungi, nu inseamna ca toate sunt copiate intre ele.

Lasa un comentariu