Sport.ro la 400,000 unici

Dap, proiect lansat in aprilie, dezvoltat de noi insa operat de Protv (businessul de internet Protv nu are legatura cu ce facem noi aici, e condus de Robert Berza iar mai nou Costin lucreaza acolo, deci meritele pt Sport.ro le revin lor + redactiei Sport din Protv + marketingului), a intrat in top 10 Trafic.ro si se apropie de 400,000 unici.saptamana devenind de departe cel mai vizitat site din tot grupul.

11 Comentarii
  1. S-ar putea spune ca bate multe programe de televiziune, sau chiar televiziuni, nu, daca s-ar transla traficul in rating in termeni de reach? Poate ca aici va fi alternativa pentru scaderile de audienta TV si pentru redirectionarile de bugete.

  2. Gusti spune:

    + omului care a avut geniala idee de a da unui post TV nume de site :). Felicitarile cele mai mari trebuie sa le primeasca cei care-l promoveaza. E foarte agresiv promovat, ceea ce e f bine pt sport.ro. Despre site in sine nu-mi dau cu parerea :D, ma intelegi de ce.
    Va fi oricum cel mai serios concurent al gsp in anii urmatori.

  3. cip spune:

    Gusti e acelasi domn care semna acum o vreme un comentariu profetic: „daca sport.ro va aduna 50.000 / sapt pina la sfarsitul anului, sa fie multumiti!”?

  4. Adi spune:

    Cip, a uitat sa puna un 0 in coada.

  5. orlando spune:

    Alex,

    e un articol in evz de azi, audienta medie per minut la tv pt iulie e undeva intre ~ 200,000 (Protv) si 23,000 (Jetix). Sport.ro are 33,000 … e mai greu de comparat cu tvul, cred ca cel mai bine merge comparat cu printul (tiraj/audienta vs unici/vizite). Daca insa vei compara programul x de la tvul y atunci cred ca nu e fortata comparatia

  6. Am vazut si eu articolul respectiv, aseara, cand s-a publicat editia pe internet a Evenimentului. Cred ca cheia va fi ca sport.ro sa reuseasca sa isi tina pe site audienta mai mult timp, linear, si sa gaseasca formule noi de a avea venituri din publicitate. In felul asta va depasi raportarea la print si va avea clar raportare la TV, unde vorbim si de adevaratele bugete. De exemplu, sa difuzeze in exclusivitate reality-show-ul lui Mutu, in parteneriat cu niste sponsori bazati.

  7. Mihai spune:

    Mananc internet pe paine,am tangenta cu fenomenul sportiv…asa ca pot sa imi exprim o parere!
    Sincer sa fiu, la sport.ro se fac aceleasi lucruri ca la ProTV Sport( adica s-a manelizat sportul), asa ca mai lasati entuziasmul,ok?

  8. […] Cu ce incep? Cu http://www.sport.ro. Orlando trage un chiot, Gusti raspunde cu fair-play. […]

  9. Gusti spune:

    cip, n-am crezut atunci ca poate fi promovat atit de agresiv pe pro tv.

  10. […] adica plus 20,000 unici/ora si plus 100,000 unici/zi pt Sport.ro dupa meciul de aseara (btw, de multa vreme nu am ”tremurat” ca aseara si tin cu Steaua de ceva vreme, de pe la 6-7 ani) iar cei 400,000 unici de care vorbeam acum cateva zile se transforma in 500,000 de unici. Felicitari lui Adi si Tudor (stiu ei de ce) lui Mosu si Felix, lui Roby, care are blog de ieri, si tuturor celor din redactie sau care se ocupa de acest site. […]

  11. Zack spune:

    Promovarea a fost una nemaivazuta de mine … inca dinainte cu cateva ore de la lansare deja ProTV-ul numara secundele pana la 20:00 cand totul incepea…
    A fost gandit totul foarte bine ! Acum am vazut ca au inceput sa mute audienta de pe tv pe site (ma rog…asta au facut de la inceptut dar acum prin metode foarte eficiente) pentru ca de exemplu dupa meciul Farul-Steaua au dat reactiile de dupa meci doar pe site ! (in direct)
    deci toti romanii care asteptau sa vada ce zice Hagi dupa victorie si aveau o conexiune la internet s-au aruncat repede pe site!
    De asemenea incearca sa atraga romanii dinafara tarii prin transmiterea evenimentelor in direct! Cum este astazi meciu Bate-Steaua … cert e ca totul a fost foarte bine gandit si agresivitatea a dat roade pe masura

Lasa un comentariu