Internet Corp se vor vinde singuri

De la Vivi citire aflam ca Internet Corp se vor vinde singuri incepand cu 1 Martie, In acest moment siteurile lor (WallStreet, 9Am, Kudika si Yuppy) fiind vandute de Adevolution. Stirea nu precizeaza daca eJobs, aflat sub o entitate juridica separata insa avand aceeasi proprietari, va ramane la Arbomedia sau se va vinde asemenea celorlalte site-uri din grup.

Internet Corp impreuna cu eJobs reprezinta unul dintre cei mai importanti playeri din onlineul romanesc, succesul lor fiind dublat de faptul ca sunt independenti, neinregimentati intr-un grup media sau avand legaturi cu fonduri de investitii.

Recent eJobs a anuntat un parteneriat exclusiv cu Monster in ceea ce priveste recrutarea  in .ro precum si o cifra de afaceri de ~ 1 mil usd pe anul trecut.

Asa cum remarca si Vivi, dupa trecerea Jurnalului la Boom este a doua pierdere suferite de catre Adevolution. 

3 Comentarii
  1. Deodata acel milion de EUR in 4 luni de zile pare mai departe ca oricand ;)

  2. […] Am citit dimineata la Vivi ca Internet Corp isi muta vanzarile de la AdEvolution in-house (comenteaza si Orlando). […]

  3. […] Am citit astazi comunicatul de presa InternetCorp care spune ca incepand cu luna martie vor incepe sa vanda in-house. Am citit despre subiect in blog-ul lui Radu Ionescu, Vivi si Orlando si am cateva observatii: […]

Lasa un comentariu