Vlad spune piua

Vlad Stan, GM-ul de la Vodanet, omul care prin entuziasmul lui molipsitor m-a convins sa pornesc acest blog ia o pauza si isi inchide (temporar sper) blogul.

6 Comentarii
  1. Ionut spune:

    Cred a abia acum a decis sa ne comunice decizia sa, postul precedent datand din 22 mai. Si ai dreptate cand zici ca e molipsitor, dar ca orice „boala” se prinde doar de organismele cu un sistem imunitar deficient :)

  2. Dan spune:

    Un blog este extrem de important pentru o companie, mai ales pe Internet, dar mai ales daca il citesc si clientii/partenerii companiei. Stim cu totii ca si presa preia mai degraba informatiile de pe blog. Insa pentru asta trebuie sa ai si ce spune si trebuie sa stie si presa ca ai blog :)

  3. stefanM spune:

    Da, asa este, blogul poate fi o unealta pozitiva sau distructiva. Dar cred ca in cazul lui Vlad ar fi fost ceva ce-l ajuta. Multi au consultat acest blog, in speranta ca poate-poate va aparea ceva nou. Dezamagire… continua. Dar speram sa revina…

  4. Iulian Toma spune:

    Decizia pare sa fi venit in urma studierii talentului scriitoricesc.
    Ori nu stiu cine i-a zis ca nu scrie bine, si nu stiu de unde a tras concluzia ca iti trebuie talent scriitoricesc.

    Eu zic ca acum o sa se vada daca are prieteni printre blogeri! N-ar trebui sa-l lase sa opreasca blogul, indiferent daca are sau nu timp asa mult pentru scris. hai Vlad, Scrie!!! Ziceti si voi sa-i creasca omului blogmoralul..

  5. Daniel spune:

    Vlad Stan a inteles probabil ca blogurile sunt mult supraevaluate, si ca probabil timpul lui este prea scump penru a si-l petrece scriind sute de fraze bine intoarse.

  6. […] o pauza de fix un an (ok, cateva zile in plus :)) Vlad se intoarce la blogging. Ce am retinut din primul post de dupa […]

Lasa un comentariu