Am preluat hotcity.ro

de fapt procentul majoritar in acest proiect.

35 Comentarii
  1. George spune:

    „Am” = Orlando Nicoara sau MPI? Pt ca e o mica diferenta :).

    Stiu ca este un blog privat dar sunt destule anunturi MPI ca sa nu mai stii exact cand e Orlando Interactive si cand e MPI :D

  2. orlando spune:

    Orlando Nicoara :)

  3. Paul Maior spune:

    Si valoarea procentului majoritar se ridica la suma de … ? sau e confidential :)

  4. kingquizz spune:

    Sincer, daca nu erau unele articole ale lui Dono pe acolo, nici nu auzeam de hotcity. Achizite de criza – deci ar trebui sa fi obtinut un pret bun. :)

  5. […] cump?rarea monden.info, Orlando Nicoar? anun?? pe blog preluarea pachetului majoritar al site-ului […]

  6. Dany spune:

    Felicit?ri ?i pentru aceast? achizi?ie! Mult succes în continuare :)

  7. […] Inca o vanzare in online-ul din Romania 2009 martie 2 tags: hotcity, online by Andrei Orlando Nicoara a preluat pachetul majoritar al HotCity. […]

  8. Bancheru spune:

    Oh felicitari de noua achizitie. Esti pe val in online-ul mioritic dupa cum vad… si ceva detalii, ceva planuri cu hotcity pe viitor… :)

  9. marie jeanne spune:

    @kingquizz da, adevarul e ca tot voi barbatii :p. E un site de cultura urbana feminina :D

  10. Daniel Buca spune:

    Felicitari! Astept sa vad si urmatoarele achizitii :) .
    Ma mir totusi de faptul ca sunt foarte putini oameni care au inteles ca in aceasta perioada trebuie facute achizitii si ca perioada asta nu va tine la nesfarsit.

  11. […] a anuntat lapidar ca va fi producatorul show-ului calitate + targetare > seo spam + copy/paste + imitare + […]

  12. Adi spune:

    Frumusel site – dar pana acum sustinut aproape exclusiv prin reclama din retea … eu credeam ca au parteneriat cu Adevolution, dar se pare ca m-am inselat. Felicitari si bafta!

  13. […] Anuntul sec al lui Orlando Am preluat hotcity.ro de fapt procentul majoritar in acest proiect. […]

  14. gigi spune:

    iti faci regie in curand :) orlandoo interactive (ca tot se poarta dublu-o)

    hm, totusi trebuie sa ai multi nervi, energie si ceva bani ca sa manevrezi un numar de achizitii/proiecte, mai ales cand numarul creste iar tu esti angajat. sau in curand….?

  15. orlando spune:

    gigi,

    proiectele sunt luate in primul rand pt oamenii din spate (Cristina la Monden face o treaba excelenta iar fetele de la Hotcity – Dana, Lamaie, Cireasa, Mimi si Adina – stiu ce au de facut) cat si pt nisele in care activeaza. oricum muncesc 12-14 ore pe zi si oricum ma trezesc in fiecare dimineata la 6 … si da, nu ma opresc cu achizitiile :)

    mai am ceva treaba de facut la MPI, am venit pt un an si in vara se fac 3 fiind mult mai greu decat am crezut ca o sa fie :)

  16. orlando spune:

    multumesc tuturor pt urari, o sa revin in curand pe subiect.

  17. Buna dimineata, Cireasa mai sus mentionata sunt. Pot sa imi exprim deplina mea satisfactie? Uite ca pot.
    Felicitari orlando, felicitari hotcity. Felicitari mie:).

  18. marie jeanne spune:

    sa ne felicitam si sa ne multumim :-)

  19. Cosmin spune:

    Ai venit pentru un an si se fac 3, inteleg ca pleci relativ curand „pe propriile picioare” :-) Bafta!

  20. […] Da, sunt pioana lui Orlando. Flagrant: Exista asa: o combinatie de taste si o abreviere de mess a caror pomenire ma scoate din […]

  21. Adina Necula spune:

    Dap, felicitari noua si iata ca primavara semne bune are. :)

  22. Andrei spune:

    This is a hot year! :)

  23. Horea Matei spune:

    Sunteti tari, in pana mea, dar pe cand o sa puneti si un link spre http://www.hotcity.ro, in astfel de comunicate, ca sa nu trebuiasca eu sa ma apuc sa-l scriu in address bar – W W W punct H O T C I T Y punct R O …?

  24. Alex spune:

    Intervin si eu in ceea ce numiti voi „discutie” …. Orlando, parca ai preluat yahoo sau google .. Online-ul asta de care vorbiti voi cred ca se reduce strict la website-uri si bannere .. si care regie are mai multi unici .. incercati sa va treziti copii, ca e multa treaba de facut….

  25. fanel spune:

    Sa-ntelegem ca vrei sa-ti dai demisia de la MPI si sa te apuci de treaba;)pentru sufletu tau;)

  26. felicitari, make it hotter… nu sunt in target audience, dar mi se pare cam pestritz cum arata acum…

  27. Gusti spune:

    Corect, Fane. Si mie imi lasa impresia ca Orlando se gindeste la viitor, doar n-o sa stea toata viata la MPI. acum are si experienta, poate sa incerce sa puna pe picioare citeva businessuri proprii … si iata ca el chiar actioneaza, bravo! mai intii cumpara monden.info, acum hotcity. am dreptate Orlandinho, au fost grele negocierile? :))). De ce rizi, ma? :D

  28. orlando spune:

    Alex, corect, insa nu e discutie, e un anunt, chiar destul de sec

  29. Horatiu spune:

    Bravo Orlando, sincer, gandesti ca un adevarat investitor, care stie cand sa investeasca si mai ales, in ce sa investeasca. Momentul ales este foarte bun si sint convins ca se vor ivi si alte oportunitati.

    Cat despre idea de a investi in echipa, BRAVO inca odata, este o lectie care multi investitori trebuie sa o invete. Din pacate, multi inca nu inteleg ca o investitie nu se recupereza in 6 luni.

  30. […] in TWIP, FloriDeLux si-a deschis florarie offline , FloriLaBucuresti a atras investitori, Orlando investeste si in hotcity.ro […]

  31. Dany spune:

    dupa cum ziceai tu orlando, destul de sec …
    nu am avut vreme sa ma uit la trafic si alte detalii despre site… dar daca voi l-ati ales atunci trebuie sa aveti un motiv serios.

  32. GhitzaTheOutLaw spune:

    Se ingrijoreza lumea de bugetul d’O:)
    „pana la peste 20.000 EUR pe luna, cifra cu care este creditat, in fruntea topului, pachetul managerial al lui Orlando Nicoara (foto), directorul general de la Media Pro Interactiv. Poate de aici si recentele achizitii de site-uri ale omului de publicitate. ”

    http://www.adplayers.ro/articol/Media-7/Cu-20-000-EUR-pe-luna-Orlando-Nicoara-este-printre-cei-mai-bine-platiti-manageri-de-publicitate-pe-Internet-2894.html

  33. […] da cele 10-20 de site-uri cu adevarat importante in urmatorii 5 ani. De ce? Pentru ca pana la urma calitatea va prima. Dar ea are nevoie de un management care sa stie cum sta treaba si care sa aiba acces acolo unde […]

  34. Nona spune:

    @ Gigi, Cosmin, Gusti si toate celelalte sibile ale .ro ce aveti ca unica preocupare ghicirea urmatoarei plecari ale lui Orlando:

    Mamaa ce radio sant… de doi ani ii urmariti fiecare miscare, pleaca nu pleaca de la MPI. Imi amintesc primele comentarii de pe vremea cand Orlando de abia incepuse colaborarea cu MPI. De atunci ii tot cantati prohodul. Parca ar fi parcursul vostru profesional. Parca ati castiga voi mai mult sau mai putin daca Orlando pleaca sau sta undeva.

  35. […] Hotcity.ro1, site-ul de “cultura urbana feminina”, a implinit astazi un an de existenta. Pornit sub umbrela Mediacafe2, a fost preluat de curand de Orlando Nicoara3 (pachetul majoritar). […]

Lasa un comentariu