Publicitate caritabila pe bloguri

Ionut are o super idee prin care isi pune la bataie (citeste isi scoate la licitatie pe Okazii.ro) spatiul publicitar de pe blogul personal iar banii rezultati vor fi donati in scopuri caritabile. Sustin ideea lui si poate adauga si blogul meu la initiativa lui.

13 Comentarii
  1. Interesanta idee. Sunt curios care vor fi rezultatele!

  2. Neofitul spune:

    Interesant. Insa pare o actiune de unica folosinta. Ma indoiesc de repetabilitatea cu acelasi succes a demersului. Numai o data sunt fiorii de prima data (aduca buzz-ul). Nu o sa mai scrie Orlando despre fiecare neofit (eu, nu Ionut) care vrea sa scoata un pixel la licitatie.

  3. orlando spune:

    pt caritabile vei gasi la mine oricand sustinere

  4. Ionut Oprea spune:

    Pentru utilizatorul anonim care semneaza Neofitul:

    Ai dreptate, este o actiune care doar prima data are succes maxim, la fel ca pagina de un milion de dolari, si agrafa transformata in casa. Insa motivul pentru care am facut experimentul asta a fost sa vad ce se poate face pe blog in Romania, si sa le arat, in acelasi timp, si altora. Live.

    Daca acest proiect va atrage atentia unor marketeri asupra internetului si blogurilor, voi fi multumit. Mai departe, depinde de noi sa ii demonstram ca poate avea rezultate, si de acolo e simplu, pentru ca, daca reusim, vor vrea vrea, si el, si concurentii lui, si concurentii concurentilor lui, alte rezultate.

  5. […] MediaBlog Interactiv Ionut Oprea , (omul de comunicare de la MediaPro Interactiv) si-a propus sa demonstreze si el puterea blogurilor printr-o initiativa sociala, daca am inteles eu bine de aici.  Un proiect interesant cel putin prin importanta participantilor. Printre bloguri se numara cele ale lui Orlando Nicoara – seful MediaPro Interactiv, Adrian Alexandrescu sef la divizia de comunicare One to One de la OgilvyOne, sau Catalin Tenita – CEO la Treeorks (care a semnat deloc protv.ro) si altii.  […]

  6. Vadim spune:

    Puteti sa ma puneti si pe mine cu http://www.vadim.ro.

  7. Vadim spune:

    Poate va uitati peste cazul asta: http://www.sonia.as.ro/

    Sotia mea scrie pe un forum (desprecopii.com) si acolo lumea este ravasita de ce a patit fetita de mai sus.

    L-am promovat si eu pe onlinesport, daca vreti si iese treaba cu blogurile nu cred ca ar fi o idee rea ca fondurile sa se duca pentru Sonia.

  8. lunna spune:

    acelasi lucru voiam sa il propun si eu, s-o ajutam pe Sonia. count me in, cu bloguletul desi, nu stiu cat ajuta si nu prea am inteles procedura… dar mi-as dori tare mult sa o ajutati pe Sosonica. detalii aici> http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102542&whichpage=1

  9. Miss M spune:

    Am gasit anuntul acesta: http://www.sonia.as.ro/index.html pe blogul http://gramos.wordpress.com/ Poate impreuna reusim sa o ajutam.

  10. Ciprian spune:

    O idee foarte frumoasa, as fi curios sa stiu daca intradevar prinde si ajuta real. Ma tem totusi ca daca prinde, o sa apara si fakeuri, profitori, oportunisti.

    PS: Orlando cum face lumea sa iti dea un mail sau un telefon, ca nu gasesc nimic pe net si siteul MediaPro Interactiv e gol de date de contact…

  11. […] – Orlando scrie din ce in ce mai rar […]

  12. un gest frumos, dar si un experiment social si de business online.

  13. […] … pt MarketOnline, am promis ca o sustin asa ca 30 de zile pe acest blog veti gasi reclama pt castigatorul licitatiei. Remarc ca este ca e o campanie bine facuta care isi merita fiecare banut, parca imi pare rau ca nu am licitat […]

Lasa un comentariu