Q.E.D.

Luni 4 aprilie, 3:15 PM, Augustin Roman, GSP:

Pentru a doua luna consecutiv, GSP.RO este liderul media online in SATI, de data aceasta cu un record de unici: 2.375.558! , care-l plaseaza in primele 4 siteuri din Romania
Cifrele nu-s intimplatoare si confirma strategia clara pe care Gazeta Sporturilor si-a asumat-o in 2011!

Luni 4 aprilie, 9:29 PM, Orlando.ro:

Astazi vreau sa-i salut cordial pe cei 83,526 columbieni care au vizitat in martie Gsp.ro (La tierra del Cafe, Ole!), cei 49,665 mexicani (tot Carlos Slim e cel mai bogat la voi? Ole!), cei 48,714 conationali de-ai lui Chavez/Venezuela (Hugo Rafael Chávez Frías! Ole!), cei 31,334 ecuadorieni (oare stiu unde e Romania? Nu conteaza, Ole!), cei 20,048 peruani (El Condor Pasa! Ole!), cei 12,454 guatemalezi (urmasii mayasilor, Ole!).
Sunt mandru ca eforturile mele nu au fost in zadar, sunt mandru ca mailurile mele trimise in www acum multi ani au primit raspunsuri, sunt mandru ca am contribuit si eu putin la schimbul cultural care se desfasoara de la inceputul anului intre Gsp.ro si utilizatorii de online din America de Sud. Viva la revolution, hasta siempre comandante!

Miercuri, 6 Aprilie, 21:20, Augustin Roman pentru Hotnews:

In primul rind, vreau sa spun ferm ca GSP nu a apelat la nici o metoda murdara de crestere a traficului, astfel ca acuzele celor din trustul Pro sunt nefondate si se pot demonta simplu. In luna noiembrie, cind sport.ro a depasit pentru prima si ultima oara gsp.ro, am constatat ca traficul lor extern era foarte mare, in jurul a 30%, in timp ce al nostru ajungea la circa 17-19%. Astfel, in lunile ce au urmat am marit bugetul campaniilor de adwords la nivelul celui investit de cei care ne acuza. Iar traficul pe tarile despre care vorbesc ei acum este targetat prin aceste campanii pe pagina de jocuri online a siteului nostru. Este o tactica a Pro-ului de a calca pe cadavre pentru a-si atinge obiectivele.

Joi, 7 Aprilie, 10:04, Augustin Roman, comentariu pe PaginadeMedia:

GSP are trafic curat. Cresterea de vizitatori din tarile respective provine din campaniile google ad-words targetate pe pagina de jocuri online a siteului. E simplu.