inca o lovitura de la Alexis Bonte

dupa ce a investit in Trilulilu urcandu-i valoarea la 2.5 mil euro, omul de afaceri Alexis Bonte mai arunca o bomba pe piata cu o investitie de 550,000 euro in proiectul eRepublik.com, initiat de George Lemnaru. 5 mil euro valoarea siteului, o lista impresionanta de investitori precum si un fond de investitii „serios”, parte din Allianz Group, intrat astfel pe piata romaneasca. 

Alexis si impreuna cu familia lui au investit, in doua proiecte, mai mult decat a investit NCH-ul in achizitia tuturor proiectelor cumparate pana in vara lui 2006. In plus Alexis aduce cu el investitori cu o bogata experienta in online, oameni care cunosc businessul si stiu ce inseamna internetul. Bogdan, ai legatura, poate stirea asta te face sa :)

P.S. George Lemnaru a fost, pt o perioada scurta, in curtea NCH-ului, mai exact la Active Soft.

12 Comentarii
  1. Petre spune:

    Inseamna ca piata online romaneasca incepe sa fie atractiva pentru business. In curand vor fi inca 2 achizitii de ordinul sutelor de mii de euro pe domeniul vanzari / media .ro (din ceea ce stiu eu, no spoilers though) :) . Ar putea sa fie achizitiile urmare a faptului ca yahoo.ro incepe in toamna ?

  2. Andrei Marin spune:

    Intr-adevar vestile de genul asta iti dau aripi. Sper sa auzim de cat mai multe in urmatorii ani.

  3. Fluture spune:

    Bai, io de acum incolo nu mai vorbesc decat pe bani:) Sau macar pe invitatii la forumuri, conferinte, workshop-uri si chiar inmormantari cu coliva etc… Altfel, stii unde ma gasesti, de vineri incolo:)

  4. orlando spune:

    mai ramane sa-mi ceri si mie bani pt comentariile pe blog ca tacamul sa fie complet :P

  5. Mihai spune:

    Stirea a fost data in avans de catre DailyBusiness.ro in urma cu doua luni. Ce lipsea atunci din puzzle era identitatea investitorului, insa probabil putini l-au crezut pe Lemnaru cand si-a autoevaluat proiectul la 5 milioane de euro.

  6. Daniel spune:

    misto, intram in rand cu lumea

  7. Alex Popescu spune:

    Mihai, dupa cum spuneam aici http://dinfotoliu.ro/2008/06/10/erepublik-primeste-finantare-de-550000e/, stirea a aparut chiar mai devreme pe TechCrunch. Pe atunci lipseau nu numai detalii despre numele investitorilor, dar si despre tipul investitiei.

  8. victor spune:

    mihai, toata lumea a dat stirea de pe techcrunch la vremea respectiva. gaseste alt autopromo:)

  9. Mihai spune:

    eu doar ma miram ca se face tam-tam pe o informatie deja cunoscuta. nu diminuez nimic din meritul erepublik, bravo lor :)

  10. daniel spune:

    Mihai, aceeasi rochie este admirata daca e purtata de o femeie frumoasa si ignorata complet pe una urata. La fel si cu ziarele…

  11. Tica2 spune:

    Trist, inseamna ca startul a fost pierdut.

    Poate la urmatorul val, peste 20-30 ani (luni?)

    Tica2

Lasa un comentariu