sunt trist

nu ca mi-as fi facut mari iluzii dupa meciul de duminica seara dar parca la pauza am sperat ca se poate intampla „minunea”. probabil ca Gigi a meritat-o dar jucatorii si suporterii nu prea. asta e, 2-3 zile o sa fiu ciuca misto-urilor pe la birou … mergem inainte, felicitari celor de la CFR.

26 Comentarii
  1. angel spune:

    viva steaua, bravo cluj. nu uita 7 mai 1986, asta e fotbalu ca si viata :) scapam de jiji si revenim campioni.

  2. angel spune:

    capu sus!

  3. Arhi spune:

    deci mergem pe varianta blat, da? ca altfel nu scapam:)))

  4. angel spune:

    ps 2: acum un an murea paler.

  5. Mihai spune:

    si eu sunt trist, dar…

  6. Ovidiu Miron spune:

    Felicitari, CFR! :) Era timpul ca dupa 17 ani titlul sa vina si la noi, in Provincie! :)

  7. Darius spune:

    Si eu sunt trist. Si nu pentru ca Steaua a pierdut campionatul – l-a pierdut pe mana sa, vorba aia – ci pentru ca CFR-ul arata ca o echipa care se zbate la retrogradare. Am vazut meciul ieri. Asa arata un meci intre o campioana si ultima clasata?

    CFR a dat un gol din penalty si a jucat in superioritate numerica, nefiind in stare sa-si creeze ocazii. Si la urma a facut antijoc. Exact ca o echipa care se zbate la retrogradare. Si mai sunt trist ca U Cluj retrogradeaza. Merita de 10 ori mai mult sa stea in primul esalon decat merita CFR sa fie campioana.

    Dar, fotbalul se compileaza din puncte si cine strange cele mai multe este declarat campion.

    Felicitari CFR, ai strans cele mai multe puncte. Felicitari tuturor echipelor care au jucat pe teren. Rusine intrigantilor, coruptilor, blatistilor si in general tuturor celor care-si bat joc de acest sport.

    Gata, mie mi-a mai trecut.

  8. Adi spune:

    La anul o sa fie o lupta si mai crancena, in 4: CFR – Steaua – Rapid – Dinamo.

  9. […] deosebire de Orlando, eu sunt bucuros […]

  10. Raluca spune:

    Pacat de ce s-a intamplat la Cluj (ma refer la bataia dintre suporteri). Aveam o impresie mai buna despre oamenii de acolo…

  11. andreic spune:

    Intrebarea e daca lupta va fi pe teren sau tot in culise ca si anul asta…

  12. criserb spune:

    Felicitari CFR! poate voi o sa reusiti mai mult decat steaua in CL, eu au luat 1 punct :D deci sanse aveti :P

  13. candid spune:

    Cred ca e nasol sa fii batut de-o echipa din provincie, iti dai seama ca sunt orgolii cat China in joc. Dar este binevenita o spoiala din asta asa ca sa se mai stirbeasca un pic din mandria aia damboviteana!

    De atitudinea civivica a fanilor de la CFR vs UCJ nu pot spune decat ca m-a frapat, oarecm sunt naiv, in sensul ca nu ma asteptam sa vad in provincie o asa deschidere inspre agresivitate…

  14. dan spune:

    Nu-i nimic. Ne revansam in Champions League :)

  15. Ovidiu Miron spune:

    Ar fi bine sa avem 2 echipe in Liga Campionilor :) .

  16. Se intampla. Sincer, tin cu Steaua de fiecare data, ca deh, sunt stelist, dar nu stiu de ce, in sezonul asta am avut o simpatie deosebita pt CFR, cam cum am avut si pt Rapid cand se bateau amandoua un UEFA. Si asta, fara sa stirbeasca cu nimic simpatia pt Steaua.

  17. Vlad spune:

    E bun si locul 2. Cred ca pentru fotbalul romanesc e mai bine asa. Avem sanse mari sa avem 2 echipe in champions league. Asa putem si noi sa aducem mai multi juctori, sa facem mai multe stadioane la standarde internationale, pe banii UEFA.

    Sper ca steaua sa faca achizitii bune in vara, sa treaca de turul 3 si sa isi demonstreze adevarata valoare in CL.

  18. azi e meci spune:

    interesant va fi daca va rezista CFR inca un campionat cu un parcurs bun

  19. Mihai spune:

    @azi e meci: tu inca mai crezi ca ce a facut CFR a fost o intamplare norocoasa? acolo se fac investitii serioase de acum cativa ani. cauta declaratiile lui Paskany din 2001: „In 3 ani vom promova in A si peste inca 3 ani vom castiga titlul”. La anul stai linistit ca nu vor retrograda :) q.e.d

  20. azi e meci spune:

    @Mihai: sper doar sa vad fotbal de calitate. Ceea ce cred ca vrem cu totii, nu?

  21. Mihai spune:

    @azi e meci: o sa vedem sigur bani mai multi, dar asta nu garanteaza fotbal de calitate dupa cum s-a vazut si in sezonul tocmai incheiat. daca CFR va lua jucatori buni (se zice ca vor un varf de la Rosenborg care a mai jucat in Ch. League) iar Steaua va mai aduce ceva „marfa” care sa alerge 90 de minute nu ca Dica-IndoLica :), atunci o sa vedem si spectacol

  22. Alex spune:

    Cu putin noroc, jucati la matineu :))
    Darius! Critici jocul cfr-ului cu subiectivismul tipic oricarui stelist! Aminteste-ti cum a jucat steaua cu dinamo si vei gasi si o a 2-a echipa demna de retrogradare.

  23. Bogdan P spune:

    Si mie tot de mistourile de la servici imi este cel mai ciuda :)

  24. […] ca sublinierile imi apartin, va urez lectura placuta! (Orlando, hai, nu mai fi trist! […]

  25. serban spune:

    Respect Orlando!

  26. Darius spune:

    Alex,
    Da, sunt stelist. E si ridicol sa ne prefacem toti ca suntem impartiali si echidistanti. Sunt stelist, dar asta nu schimba realitatea meciului de salvare de la retrogradare.

    Cat despre Dinamo – Steaua, e altceva. Adica nah, Steaua e pe locul 2, Dinamo e pe locul 4. CFR pe locul 1, U Cluj pe 18. Faptul ca Steaua nu a avut un meci extraordinar cu o forta a campionatului care este Dinamo nu se poate compara cu impotenta CFR-ului in fata ultimei clasate. Dar nah, sunt stelist, sunt subiectiv si tot ce spun e aiurea, nu?

Lasa un comentariu