Batranii stiu!

dap, cine nu are batrani sa-si cumpere, Mick Jagger + restul trupei Rolling Stones au facut un show exceptional aseara pe Lia Manoliu, unde ~ 60,000 oameni, daca nu mai multi, au cantat, sarit, aplaudat alaturi de ei. Spre deosebire de Depeche Mode anul trecut care au cantat corect si au plecat, cei de la Rolling Stones au vorbit in romana, au incalzit publicul, au facut glume in romana si au dovedit ca anii de experienta in showbiz conteaza + mai au inca energie (Mick Jagger, la 64 de ani, a alergat fara probleme de pe scena spre mijlocul stadionului si inapoi, cam 150m :))

de mare exceptie momentul in care s-au mutat si au cantat in mijlocul terenului.  

3 Comentarii
  1. […] Daca nu ati fost la Rolling Stones ati pierdut 25 de ani din viata (Alex). Rolling Stones. Jagger, Keith, Ron, Watts si compania au oferit un concert de zile mari (Pam Pas). Spre deosebire de Depeche Mode anul trecut care au cantat corect si au plecat, cei de la Rolling Stones au vorbit in romana, au incalzit publicul, au facut glume in romana si au dovedit ca anii de experienta in showbiz conteaza (Orlando). Jagger e tanar ca la 16 ani, se misca pe toat? scena de la cap la coada, si danseaza ca un adolescent (Zoso). […]

  2. adi stan spune:

    „Batranii stiu!” :)

    (…) pe autostrada, la o statie de benzina, m-am intalnit cu un bun prieten al tatei, d-l conea, om la peste 50 de ani, fericit ca a fost la concert. “ii astept de 40 de ani”, mi-a spus, radiind.

    a fost cel mai frumos lucru spus de cineva despre Rolling Stones:

    “ii astept de 40 de ani”.

  3. exista ceva filmulete de la eveniment ?

Lasa un comentariu