post editat

in urma unei discutii intre mine si Ciprian acest post este editat. Multumesc pt intelegere celor care au postat comentarii 

Ciprian, consultantul “independent” aflat pe statele de plata de la Netbridge ce are grija de infiintarea IAB Romania ma ataca la baioneta (murdar adica) pe blogul lui personal. Desi stie ca  MediaPro Interactiv nu se ocupa de site-ul Protv a legat stirea despre spamul pe care cei din Protv l-ar fi comis de activitatea noastra. Sincer l-as ignora, voi ce ziceti?

Later update:

1. daca, repet, daca Protv a trimis spam e o mare greseala si aici Catalin sau Roby trebuie sa ne lamureasca pt ca pana acum doar Ciprian a strigat “Spam”

2. acest post e ultimul in care vorbesc de Netbridge (din pacate il asimilez pe Ciprian cu Netbridge tinand cont ca e pe statul lor de plata), pe viitor voi ignora total subiectul indiferent ce vor spune despre mine.

15 Comentarii
  1. stefanM spune:

    ignore him… or try 2 explain. Daca intelege. Daca nu, atunci… da, lasa’l in pace. Oricum trebuie sa fie cineva care sa arunce cu pietre: mai bine sa stii din prima cine este acesta! :)

  2. zoso spune:

    pui si tu la inima acuma…

    eu zic sa le dai codul si creioanele de pe birou inapoi.
    plus tractorasu pe care i l-ai luat lu ciprian

    /me se relaxeaza cu niste floricele si priveste razboiul…

  3. locke spune:

    Ingoranta e cea mai buna!

  4. Marius Herea spune:

    cainii latra, caravana trece….

  5. Emil spune:

    C’mon, prin blindajul tau nu cred ca trec niste proiectile atat de mici, mai ales ca sa nu crezi ca nu vor mai fi …

    Remember http://www.orlando.ro/?p=109 ? E o afirmatie mai spre sfarsit care cred ca iti ofera explicatia atacului ;)

  6. Cop spune:

    Am sa va lamuresc eu. Acel newsletter a fost trimis la adrese de email care SI-AU DAT ACORDUL explicit pentru primirea de comunicari din partea ProTV. Ce zice Ciprian acolo e bullshit.

  7. Florin spune:

    @Cop
    aiurea
    eu am primit acel newsletter si nu mi-am dat acordul, nu m-am inscris vreodata pe protv.ro, defapt nici nu folosesc acel site.

    Insa singurul loc unde mi-am inscris adresa de e-mail si cred ca de acolo a fost luata de cei de a protv.ro, a fost pe siteul media pro interactiv acolo unde zicea ca te anunta cand se va lansa oficial site-ul respectiv si ca sa nu-mi fac griji ca si ei „urasc spam-ul la fe de mult ca mine” . . . mda se vede.

  8. Cata spune:

    cei de la protv.ro cum le spui tu nu au avut acces la nici o lista MediaPro Interactiv ci doar la resurse proprii.Faptul ca nu citesti cu atentie termenii si conditiile de utilizare atunci cand te inscrii intr-o baza de date nu iti da si dreptul de a acuza nefondat.No offense Florin…

  9. Dear Cop

    Ce e „bullshit” ?

    Ca nu te poti dezabona ?

    Ca in titlul este o greseala sau vointa (pentru evitarea filtrelor de spam pe cuvantul blockbuster)?

    Ca iata si altii au primit mailul fara sa-si fi dat acordul pentru newsletterul ProTV, iar daca s-au inregistrat pe siteul MPI (ca si mine de altfel) au primit newsletterul?

    Poate doar intrebarea retorica poate fi criticata. Trimiterea respectiva, cu sau fara acordul managementului, cu sau fara stiinta managementului a are suficiente bube. Ca or fi fost si adrese care si-au dat acordul este OK. Dar daca o singura adresa nu avea ce sa caute in lista, plus semnele de intrebare de mai sus arata ca ceva trebuie schimbat. Despre asta vorbim si nu despre orgolii si lingusareli.

  10. orlando spune:

    Draga Ciprian, draga Florin,

    Adresele de email ale celor care s-au inregistrat pe Mpinteractiv.ro vor fi folosite doar pt a anunta serviciile MpInteractiv, orice insinuare cum ca respectivele adrese au fost instrainate, chiar si in cadrul trustului este o incercare urata de a arunca cu noroi. Sunt sigur ca alti useri ce s-au inregistrat pt a primi info de la noi pot confirma acest lucru.

  11. stefanM spune:

    eu mi-am dat adresa de email dar inca n’am primit nimic(desi as fi vrut sa primesc ceva, mai ales ca am vazut ceva activitate cu reclamele MPinteractiv ce au aparut deja pe net). Oricum „instrainarea” emailurilor „se mai intampla”, dar sper sa se intample ca de data asta sa nu fie asa…

  12. Iulian Toma spune:

    Ciprian, Orlando,
    Eu zic ca pana pe 23, data la care, cel putin pe hartei, ar urma sa se vada multa lume din Online la prima intalnire IAB Romania, cred ca prima conditie ar fi sa fie facut un pact de neagresiune sau un fel de armistitiu de buna purtare intre playerii online.

    Atat legat de greselile pe care ar putea sa le faca unul din jucatori pe Internet cat si la atacurile directe, sau la baioneta.

    Altfel, ma gandesc ca va veni lumea cu baioneta pe sub sacou sau mai stiu eu unde ar putea sa le poarte doamnele su domnisoarele :) Sau, cum ar fi sa vina lumea cu garda de corp ? :)

  13. orlando spune:

    Iulian,

    Compania pe care o conduc nu a facut nici un spam. Punct. Atacul la baioneta, asa cum observi, continua. Concluzia? Te las pe tine sa o tragi.

  14. Florin spune:

    @Cata
    stai asa ca m-ai pierdut, care acord ? nu am fost destul de klar nu m-am inscris pe protv.ro ?

    drept dovada am incercat sa dau recuperare parola vezi doamne sa dau unsubscribe si guess what . . . nu a ajuns nimic, deci nu exista nici un cont cu adresa respectiva, deci . . . cum a ajuns adresa mea de mail in lista de newsletter ? (‘INSERT INTO newsletter SELECT * FROM other_source’ ? )

    Ma rog , legat de mpinteractiv nu a fost insinuare a fost o ipoteza foarte logica, daca spune orlando ca nu este asa , foarte bine.

    Dar spamul facut de protv tot ramane, si nu e mare tragedie dar este enervant ca se gasesc scuze de genul celor enuntate mai sus . . .

    oricum nu a fost o idee foarte stralucita sa treceti domeniul protv.ro in spamlist, poate o sa fie mailuri importante care o sa ajunga la destinatie in bulk/spam fodler alaturi de sutele de mailuri despre viagra, cum sa devii miliardar stand degeaba , etc . . .

    btw am vazut ca sunt angajati mediapro care au adrese pe @protv.ro va fi interesant daca mailurile trimise in alte scopuri decat cele vizate de divizia online (sa spunem de la finaciar catre clienti , etc . . . ) vor fi filtrate ca spam . . .

  15. marius spune:

    orlando, trebuie sa recunoastem… e de bine ;)
    lumea leaga numele tau de tot ce se intampla in grupul pro :)

Lasa un comentariu