meciurile si rezumatele din Liga 1 acum pe Antena1.ro

„Incepand de astazi, meciurile de fotbal transmise si produse de Antena 1 din cadrul Ligii 1, se vor difuza in direct si in exclusivitate pe www.antena1.ro.” (eu inteleg de aici ca nu se vor mai difuza pe gsptv.ro cum a fost pana acum).
„Rezumatele meciurilor difuzate pe Antena 1 si GSP TV se vor difuza deasemenea in exclusivitate pe Antena1.ro.” (adica nu vor mai fi disponibile pe gsptv.ro? ca eu asa inteleg cuvantul exclusivitate)

„Meciurile difuzate pe GSP TV NU pot fi transmise in direct pe niciun site.”

de aici. miscarea e interesanta pt ca Antena1, in online, e departe de Protv. Departe rau. Punand meciul live si rezumatele pe Antena1, probabil cu trimitere din Gsp.ro, siteul televiziunii numarul 1 din Baneasa poate avea o crestere frumoasa, de la ~ 190,000 unici/week (conform Trafic.ro) pana spre 300,000 400-500,000 unici/week cat are acum Gsptv.ro (tot conform Trafic.ro). Si totusi, daca e asa, ce se intampla cu gsptv.ro si cu obiectivul de a depasi Sport.ro in 4 luni?

13 Comentarii
  1. […] în acela?i timp, pentru a ridica de la subsol statisticile http://www.antena1.ro (a?a cum observ? ?i Orlando), de ast?zi meciurile din primul e?alon valoric al fotbalului românesc vor fi transmise online […]

  2. Sorin spune:

    Orlando, stii deviza mea: cel mai bun sa cistige :)

    Vom incerca sa ne atingem obiectivul chiar daca ni se taie o mina si un picior.
    Bine, daca ni se taie capul…

  3. Gusti spune:

    Bogdan Gavrila s-a grabit sa faca public pe blogul lui o comunicare interna care nu e nici pe departe definitiva.

  4. Gusti spune:

    Intact este un trust responsabil, care nu-si va ucide niciodata cel mai important produs online: GSP. De asta sa fiti siguri!

  5. Sorin spune:

    Eu zic sa ne calmam cu totii…
    Noua „concurenta” pe sport ne va spulbera si pe unii si altii:
    http://www.gooolsport.ro/tv/9
    http://www.gooolsport.ro/tv/8 (Linkul asta da-l lui Robi)

    :D

  6. orlando spune:

    Gusti,

    ai sa-mi dai doua torturi daca se confirma ce spune Bogdan :)

    Intactul poate ca vrea sa-si creasca si alte produse in online, pt ca daca vor pune in aplicare aceasta decizie atunci Antena1 se califica pt un trafic spre 400-500k. Asta nu inseamna neaparat „uciderea” Gsp-ului punct ro … ci a gsptv.ro :)

  7. Interesanta miscare a INTACT-ului, insa nu va concura cu PROTV, ce Doamne iarta-ma PROTV este mult deasupra Antenei 1

  8. B-U spune:

    Cand online-ul de la Intact (JN, GSP, A1,2,3,4 revistele, ziarele) are ‘spe sefi, asta e rezultatul: neclaritate, ambiguitate. Vezi si mailul cu drepturile de autor al lui B. Gavrila.
    Intactul nu va putea sa concureze never cu Pro, cu atat mai putin pe online.
    Fac pariu ca cei de la Intact nu stiu exact ce site-uri au in portofoliu, ce trafic au aceste site-uri, ce venituri din publicitate au, si cel mai grav – care e directia/viitorul acestora.

  9. Mihai spune:

    Inca o dovada ca oamenii astia habar nu au ce fac. Au pornit la drum cu o strategie pe care o improvizeaza pe parcurs si-acum bajbaie dezorientati prin spatiu incercand sa-si tina capul la suprafata.

  10. abg spune:

    http://www.core-target.ro/internet/783/prosport-falling-on-sportro.html

    bag si eu o intrebare. adresa de mai sus este cumva in grija domnului nervos care zice „ba, nu ne mai luati continutul video”?

  11. Gusti spune:

    :( din pacate m-am inselat

Lasa un comentariu