noul Audi A4 se da pe bloguri

nu stiu daca ati citit, auzit, vazut, probabil ca da, Porsche Romania impreuna cu agentia Cohn & Jansen | Ashley Holmes au implementat o campanie originala pentru noul Audi A4. Se dau 10 bloggeri (Zoso, Dragos Novac, Sergiu Biris, Manafu, Oana Dobre, Vlad Stab, Bobby Voicu, Radu Ionescu, Mihai Dobrovolschi si, cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista, eu), se da noul A4, se da un site unde vor fi centralizate toate topicurile (+ comentariile aferente) postate de bloggerii de mai sus, referitoare la experienta lor cu noul Audi A4.

de ce am acceptat sa particip la aceasta campanie? In primul rand pentru ca  e o initiativa care scoate internetul in fata, avantajele online-ului fata de alte medii, avantajele folosirii inteligente a blogurilor in promovare, iar cum eu activez in acest domeniu legatura e normala, in al doilea rand pt ca nu am fost conditionat in nici un fel sa scriu x posturi despre noul A4 sau sa scriu de bine, in al treilea rand pt ca voi ati putea considera review-urile mele pentru acest autoturism o informatie interesanta (tinand cont ca foarte multa lume se orienteaza in alegerea unui/produs/serviciu dupa review-urile postate pe internet), iar in al patrulea rand pt ca desi nu sunt un „disperat” dupa masini, noul A4 mi-a trezit interesul.

Din motive obiective nu o voi putea testa decat 3-4 zile + am vorbit cu Vlad (fost posesor de Audi A4) si Zoso  (amandoi participanti la prima etapa de teste) zilele trecute si erau extrem de incantati de masina. primele mele impresii le voi posta dupa 9 martie.

7 Comentarii
  1. parvan spune:

    Desi vorbim de concurenta: felicitari tuturor celor implicati in aceasta campanie.

    Sper sa se lase si cu vanzari.
    Si mai sper ca de data asta „carcotasii de serviciu” sa nu distruga azi ceea ce-si doresc de la „maine”.

  2. chiar interesanta campania.
    exista informatii daca a fost/este aplicata si in alta parte decat Ro?

  3. Elvira Popescu spune:

    Orlando ti-as multimi daca nu ai mai asocia numele tau cu persoane dubioase.
    http://www.times.ro/media/interviu-cu-zoso

  4. Andrei Rinea spune:

    Are CASCO? :))))))))))))

  5. zoso spune:

    orlando, nu iti mai asocia numele cu fanache si cu canalia!!! rusine sa iti fie!

    andrei, da, full…

  6. […] carte” daca nu vrei sa vezi efectul rau al boomerangului.articolul lui Orlando, e vehement, http://www.orlando.ro/?p=4815 reguli ale publicitatii prin articole platite pe bloguri/user-generated content:1. Niciodata sa nu […]

  7. Cezar spune:

    Da, super idee, am auzit-o in pitch… toti dau masini la test drive, Audi a dat-o la blogeri. Cohn zicea ca au generat fluvii de povesti pe blogeri si nu stiu cate afisari… bravo lor, le-am dat o bila alba la pitch. Sa vedem daca se strang mai multe bile albe decat la concurenta…

Lasa un comentariu