Una despre 1616 si una despre Orbital.ro

Sunt 4 directii mari de dezvoltare pe care le-am structurat la 1616.ro:

1. Creatie digitala – lucram deja pentru clienti mari si f mari

2. Dezvoltarea de tehnologie/platforme pentru publisheri/zona de content – clienti ca News.ro, Profit.ro, Cancan.ro, Life.ro, Paginademedia.ro + altii pentru care lucram acum si care se vor relansa in perioada urmatoare

3. Mobile – dezvoltarea de aplicatii, iOS/Android/Windows – un exemplu, avem in testele finale, pentru un client, un Uber pentru tractari, care ne-a mancat ficatii :), probabil cea mai complexa aplicatie dezvoltata de noi. E doar un exemplu despre ceea ce putem face.

4. Platforme/tehnologie pentru ecommerce – am lansat ieri Orbital.ro, adica o platforma de ecommerce ready to go la pachet (sau nu) cu servicii pentru ecommerce ready to deliver.

Orbital este o munca de echipa, Adriana, Alina, Catalin, Corina, Lucian, Madalina – multumiri!, care incearca sa rezolve, totul structurat in niste pachete clare, doua din cele mai mari probleme cu care se confrunta ecommerce-ul in .ro:

1. Platforma tehnica

2. Marketingul

Sa le luam pe rand:

Platforma tehnica inseamna ca oferim o solutie customizata pentru proprietarii de siteuri, o solutie care poate fi modificata/adaptata in functie de nevoile actuale/viitoare, o platforma care sa integreze usor solutiile de payment si/sau transport, o solutie care sa se integreze cu ERP-urile folosite, o solutie care sa-ti ia de pe cap hostingul si securitatea aferenta.

Marketingul inseamna seo, google si facebook performance, display advertising si partea de analytics/research/ux. Adica tot ceea ce trebuie pentru a genera trafic si vanzari catre site. Externalizate catre echipa noastra astfel incat flow-ul sa fie mult mai simplu, iar analiza rezultatelor sa fie clara.

Cam asta e :)

5 Comentarii
  1. Valentin spune:

    Salut! Cu ce se difera Orbital fata de competitori. (pe langa pretul astronomic). Cu ce vine in plus fata de ContentSpeed, While1? Unde se poate vedea un demo? Care sunt acei clienti existenti? Rezultate?

  2. Orlando spune:

    Salut,

    Gasesti clientii existenti pe site, pentru demo te invitam la sediul nostru, nu comentez ce fac altii, comentez ce facem noi.

  3. Ovidiu spune:

    Pai sa aveti succes, zic! Eu cred ca e loc pentru toata lumea, atata timp cat oferi ceva de calitate. Creste competitia, creste calitatea! ;-)

  4. orlando.nicoara spune:

    Sa avem, multumesc. Evident ca e loc, e o piata la inceput care va creste inca x ani de acum inainte.

  5. Dragos spune:

    Aplicatii de mobile pe Windows? Are you sure? :D

Lasa un comentariu