Autovit.ro isi dezvolta sectiune de continut

Intr-un interviul acordat Bloombiz, Attila Okany, director general autovit.ro, vorbeste despre planurile pentru anul viitor, un rezumat al materialului il gasiti pe Refresh.ro, ceea ce am sesizat suplimentar este intrarea Autovit.ro pe zona de continut precum si folosirea anunturilor pe Google pentru cresterea notorietatii.

E de urmarit daca strategia de a dezvolta continut pe un site pozitionat clar in acest moment ca serviciu de anunturi second hand a aparut din dorinta de a atrage mai multa publicitate pe site (concurenta o reprezinta siteuri ca Promotor.ro sau Automarket.ro) sau din necesitatea de a creste traficul. Altfel un business interesant care merge cu margine de 50%, similar cu eJobs sau cu orice site de anunturi care conteaza in piata si opereaza cu taxe pentru useri.

12 Comentarii
  1. narcis spune:

    Poate mai mult pentru a castiga trafic si publicitate.
    e o decizie de marketing

  2. Secara spune:

    O varianta aditionala celor enumerate deja ar fi ca isi doresc o activitate mai buna pe segmentul masinilor noi (de la dealeri, importatori) ceea ce necesita mai mult content (review-uri, prezentari, teste, instrumente pentru comparatii)

  3. orlando spune:

    ceea ce ar insemna o piata noua pentru ei

  4. Silviu spune:

    Ceea ce ar inseamna un concurent foarte puternic pentru promotor si automarket. Poate asa va renunta in final si Promotor la vechiul obicei la care vad ca au revenit, de a pastra toate testele pentru revista si a pune pe site doar teasere.

  5. orlando spune:

    Silviu,

    ce inseamna toate testele? pentru ca aseara am avut o discutie pe subiect in care mi s-a spus ca doar 3-4 teste sunt pastrate pt revista.

  6. Silviu spune:

    Pai vad ca pe prima pagina acum, din 5 teste, 4 sunt doar teasere. E adevarat, am exagerat, nu toate, dar majoritatea, sau cel putin asta este impresia mea. Nu inteleg de ce se mai face acest lucru, cate exemplare de revista se mai vand in realitate pe praful asta? 1000? 2000 maxim cred. Insignifiant.

  7. orlando spune:

    mai mult, spre 10,000 :)

  8. Silviu spune:

    Atunci Brat bate campii cu 4000 de exemplare difuzate si 12000 tiraj ?

  9. orlando spune:

    hai ca in iunie au fost +7000 :)

  10. Silviu spune:

    Eh, daca departamentul de sales reuseste sa mai vanda bine paginile de publicitate din revista iar viitorul site-ului nu e afectat prea mult , atunci ce mai conteaza? :D

  11. Stefan spune:

    Salutare, Orlando.
    Voiam doar sa-ti semnalez ca am lansat si o varianta pentru mobil ( http://m.autovit.ro ) si o aplicatie pentru iPhone. Both going well :)

  12. orlando spune:

    Steafn,

    multumesc pentru info si succes cu partea de mobile

Lasa un comentariu