Povestea Intrefete.ro

A spus-o Alexandra mult mai bine decat as putea eu sa o povestesc, o gasiti aici. As vrea doar sa adaug multumirile mele pentru „marsul fortat” din ultima perioada + faptul ca pe langa fetele si baiatul din povestea Alexandrei multumirile merg si la Dana&Corina + Daiana + Catalin + Felicia&Paul + echipa Iulian, Bianca, Dan.

Cu acest proiect Apropo Media intra in cel mai concurential segment din online-ul romanesc, nisa lifestyle-ului feminin, cu intrefete.ro ne propunem, ne dorim si speram sa ne „cocotam” cat mai sus in topul siteurilor care targeteaza reprezentantele sexului frumos. Am zis :)

P.S. siteul e muncit, va recomand cabina de proba, calendarul sau ideiile de cadouri pentru a vedea la ce nivel al detaliilor s-a lucrat.

P.S.2 e posibil ca din anumite locatii sa nu poata fi inca accesat, imediat dupa ce am anuntat aseara lansarea, pe Twitter si Facebook, am fost floodati masiv. Desi le-am spus „atacatorilor” ca fetele ii asteapta cu tort in „redactie”, oferta noastra nu a avut nici un efect. Pacat, era un tort asa de bun …

8 Comentarii
  1. Irina spune:

    A meritat efortul. Ma bucur ca ni s-a oferit ocazia sa ne implinim visul. Ce vedeti acum este insa doar inceputul….pregatiti-va, pentru ca avem o lista luuunga cu idei noi.

    Faza cu floodul m-a distrat foarte tare. Daca unii joaca dur, doar atat spun: Lasa, ca va aratam noi!

  2. add spune:

    eu citesc numai „interfe?e” :|

  3. dragos spune:

    foarte misto ideea cu cabina de proba, bravo!

  4. orlando spune:

    cam toti „tehnicii” citesc asa, inclusiv o buna parte din oamenii nostri tehnici … deformatie profesionala :)

  5. Dragos spune:

    Pentru oamenii tehnici accesati linkul: http://www.intre-fete.ro

    E bine? :D

  6. Lucian Olteanu spune:

    Felicitari!
    Arata excelent si e plin de interactivitate!
    Si stiu cand imi place ceva.
    Succes!

  7. Catalin Zalog spune:

    „… cat mai sus in topul siteurilor care targeteaza reprezentantele sexului frumos”? Nu, nu, nu, ne cocotam CEL mai sus, MAXIM am spus! :D

  8. orlando spune:

    thx dragos, thx Lucian

Lasa un comentariu