Siminel Andrei devine investitor in online

Later update: Valentin Oeru declara pt Adplayers ca suma investita a fost de „peste 400,000 euro”.

Siminel Andrei, managerul local al fondului american de investitii NCH, fond ce detine unele dintre cele mai importante siteuri din .ro, a inceput sa investeasca in online ca investitor privat. Dupa ce a cumparat una dintre cele mai cunoscute firme de investitii financiare, Vanguard, firma aflata in plin proces de rebranding – Vanguard va deveni Tradeville – Siminel lanseaza Tradeads.eu, o platforma de tranzactionare publicitate online in sistem licitatie. Portofoliul TradeAds e bazat in totalitate pe siteurile detinute (total sau partial) de catre fondul NCH (Active Soft, Imedia, Netbridge, Imobiliare.ro sau Acasa.ro) site-uri aflate in rate cardul agentiei Boom.ro, regie de publicitate online detinuta de NCH.

Din managementul platformei fac parte Mihaela Biciu, director general Vanguard dar si Ionel Naftanaila, ex director de dezvoltare de la Netbridge Investments sau Valentin Oeru, ex director executiv la Netbridge Investments/Boom.ro.

Cel care a anuntat prima oara despre Tradeads a fost Gusti Roman, directorul executiv de la GSP.

De urmarit ce se va intampla cu regia NCH-ului, Boom.ro dupa aparitia acestei platforme tinand cont si de miscarile interne din alte firme NCH, vezi Active Soft care si-a facut echipa de vanzari sau vezi aparitia MachTeam Soft, firma ce vinde deja siteurile de la Netbridge Services (Trafic, Okazii, Myjob) + cele de care se ocupa echipa Sentimente.ro.

4 Comentarii
  1. Scritube spune:

    ma gandesc la ce folos inca o companie de publicitate sub acelasi „tata” (Siminel Andrei – NCH) daca acolo mai exista Boom.ro, Vanguard – Tradeville?

    Tradeads.eu – se va ocupa de CPC ads?

  2. Geea spune:

    Noroc cu articolul asta, mi s-au mai limpezit apele. Ma tot intrebam ce treaba are Vanguard, care aparea ca posesor al domeniului, cu Valentin Oeru.

    Scritube, n-am vazut nimic de CPC, din modalitatea de calcul prezentata reiese ca au treaba cu CPM-ul.

  3. CC spune:

    Sunt destule astfel de sisteme in Europa si au un succes destul de bun.mai erau unii in RO care se gandisera la modelul asta dar nu aveau site-uri pe care sa le vanda ;)
    Sincer 400k mi se pare o suma exagerata dar ma rog…
    Se pare ca unii manageri s-au saturat sa traiasca numai din salariu…si profita de anumite
    Boom pare sa se fragmenteze, dar sa zicem ca e ceva normal in conditiile actuale de piata cand si de la alte regii se mai trezesc cateva site-uri ca nu sunt bine reprezentate si isi incearca norocul singuri…insa, fragmentarea nu este benefica pietei…parerea mea.

  4. Mihai spune:

    @ scritube: ai legatura cu site-ul scritube.com ?

Lasa un comentariu