Carol Bartz noul CEO Yahoo?

Later update: e oficial. la Victor gasiti mai multe despre Carol iar la Fusu un material video interesant din care puteti afla cum gandeste noul CEO Yahoo

Via WSJ, Carol Bartz, ex CEO Autodesk, va fi cel mai probabil noul CEO al celor de la Yahoo, anuntul oficial urmand a fi facut zilele urmatoare. Carol vine pe postul lasat liber de Jerry Yang la inceputul mijlocul lunii noiembrie.

6 Comentarii
  1. kingquizz spune:

    Se vorbeste ca Yahoo ar fi pe un trend descendent daca nu chiar in groapa dupa ce Google si Microsoft s-au impotmolit in cumpararea companiei.

  2. danv spune:

    În Financial Times de s?pt?mâna trecut? e un interviu cu Steve Ballmer care puncteaz? c? acum ar fi un moment bun pentru preluarea controlului Yahoo de c?tre Microsoft, întrucât ?i Yahoo ?i Microsoft trec printr-o perioad? de interimat la conducere.

    „“We had a deal on the table that they didn’t choose to take, but I still think that makes sense,” Mr Ballmer said. ”

    N-a? spune c? Yahoo e chiar în groap?…

  3. Darael spune:

    Cred ca trebuie sa asteptam comunicatul oficial.
    Cat despre numirea lui C Bartz, nu stiu ce sa spun. Simt ca nu e cea mai potrivita alegere, dar astept primele rapoarte de activitate ca sa imi dau cu parerea.
    Usor nu o sa ii fie, clar. Dar multe depind de sustinerea pe care o sa o primeasca, ceea ce este greu de anticipat acum.

  4. palconi spune:

    Cred ca Microsoft ar trebui sa cumpere Yahoo cat mai repede ca sa nu mai isi consolideze google pozitia pe piata.

  5. dimitri spune:

    Mai potrivit? pentru CEO ar fi fost Susane Decker, în fine, ?tiu eu mai bine pentru ce au dat banii ?lora de le-au c?utat CEO.

Lasa un comentariu