noul album Dana Nalbaru pe Apropo.ro

„Parfum”, noul album al Danei Nalbaru il gasiti de astazi pe Apropo.ro, impreuna cu videoclipul piesei „Tu”. Tot albumul (9 melodii) poate fi downloadat la liber de pe Apropo, cred ca e o premiera in acelasi timp un album sa se lanseze pe internet + sa fie liber la download. Pe Dana o puteti gasi de acum inainte pe blogul ei, tot pe Apropo.ro :)

7 Comentarii
  1. Bogdan spune:

    Nu e primul (nici macar in .ro). Travka au lansat la fel anul trecut… in colab cu radiolynx

  2. Florin Grozea spune:

    Bogdan are dreptate. Totu?i, Dana are mai mare „vizibilitate” decât Travka, aceasta din urm? e v?zut? ca o trup? underground.

    Felicit?ri Apropo.ro pentru ini?iativ?!

  3. orlando spune:

    thx Bogdan pt info

    da, felicitarile mele colegilor care s-au ocupat de proiect precum si Danei&Dragos care au fost extrem de deschisi la propunerile noastre.

  4. […] la Apropo.ro lanseaza un album care se poate asculta online complet gratuit. Felicitari Danei, lui Orlando si tuturor celor imlicati in […]

  5. olimpia spune:

    Intr-adevar, Travka a lansat pe internet acu multa vreme..in 26 octombrie, anul trecut, mai exact…Dana nu e prima, si nici ultima care o s-o faca. Cauzele sunt destul de clare, si explicate foarte clar in declaratiile de presa si de catre Dana, precum si de catre Travka. Intamplator(sau nu) sunt foarte apropiata formatiei Travka,dar sunt si „fata supraponderala” din videoclipul Danei, si intamplarea(:)) face sa stiu in ambele cazuri despre ce vorbesc. Stirea despre Dana e putin cu titlu pompos si ma refer la acel „prima data” regasit in continutul stirii,dar evident este folosit in scop comercial( a nu se intelege „cu scopul de a vinde”), dar dupa acel „prima data” urmeaza „un nou album si un videoclip”, spre deosebire de Travka, care in octombrie lansau doar albumul, cu radio Lynx, asa cum bine a remarcat Bogdan, fara sa fie insotita lansarea Travka si de un videoclip pe masura…deci, asta face ca stirea sa fie falsa, la o prima vizionare a stirii, dar asta e mass media!!!In alta ordine de idei, Dana e ok, cu tot cu videoclip, cu tot cu album…Nu e neaparat genul meu de muzica, si asta se observa cred, destul de bine, zic eu, prin „apropierea” de Travka despre care vorbeam mai devreme…Toate cele bune, Orlando!

  6. orlando spune:

    multumesc Olimpia pt precizari si comentariu.

  7. olimpia spune:

    aaa…si multumesc pentru linkul cu stirea protv..il cautasem.nu l-am gasit, si cand am dat de el la tine pe blog, m-am repezit sa-l vad.in graba cu care am facut precizarile am uitat sa-ti multumesc.:)

Lasa un comentariu