Go4it.ro lanseaza concurs pt bloggeri

colegii de la Go4it.ro, plecaciuni, lanseaza, impreuna cu UPShop si Blog Agency, un concurs pt bloggeri, intitulat sugestiv „gadget-uri de blogger”. Concursul incepe cu telefoanele mobile, iar primul premiu oferit este, normal, un telefon mobil Nokia E90 Communicator. Pana pe 12 mai orice blogger cu minim 3 luni „vechime” in domeniu si 30 de posturi poate intra in acest concurs.

16 Comentarii
  1. JimmY spune:

    Thanks for the Info ;)

  2. Razvan Roman spune:

    Campania asta e discutabila. In conditii scrie sa dai link deci vor sa faca trafic. Foarte ok, mi se pare echitabil sa pui si tu ceva la bataie pentru sansa de a castiga un premiu.

    INSA, punand conditia asta, nu elimina, in proportie majoritara, bloggerii cu trafic si influenta pentru ca ei nu se preteaza la actiuni de genul? Raman toti ceilalti cu bloguri necitite sau semi-obscure si targetul probabil nu va fi atins. Dar pentru cat costa un communicator, ROI probabil merita.

    Asteptam putin curaj de la advertiseri mai mari. Vrem plasme de 1 metru sau masini date in concursuri de genul. Ca-n UK. De fapt, daca ma gandesc, vrem in UK :P

  3. orlando spune:

    Razvan,

    stai aproape, e prima luna de concurs si e dedicata telefoanelor mobile :)

  4. Alex Lapusan spune:

    Frumos trafic (cu asa „spate” nu-i de mirare). Insa situl mi se pare tare ciudatel (design, usabilitate), iar informatiile ce m-au atras s-au dovedit a fi traduceri de pe engadget.com sau alte surse, in maniera „situri din situri se fac”… Un „pic” dezamagitor.

  5. TwotimesBaby spune:

    sa dai 3000 lei pentru toata campania? :)
    asa sa tot faci afaceri.
    sper sa se creeze o piata si pentru aceste concursuri.

  6. Mugur spune:

    un truc ieftin pentru atragerea de trafic…

  7. JurnalPublic spune:

    Campania asta este un gunoi, iar din cauza asta internetul devine o mare groapa de gunoi.

    Of doamne! Asa o lume curata am avea daca ar trebui sa platim 1 cent pentru fiecare vizitator pe care il atragem… pentru fiecare mail pe care il trimitem… pentru fiecare conversatie de pe YM…

  8. […] in seara asta la Orlando pe blog despre concursul organizat de catre Go4it.ro si intitulat sugestiv “gadget-uri de […]

  9. Ovidiu Miron spune:

    Interesant :) .

  10. orlando spune:

    Alex,

    de acord cu tine, siteul e un pic „ciudatel” din aceasta cauza lucram la o noua versiune … nu comentez continutul pt ca nu ma pricep insa te asigur ca sunt multe materiale originale scrise de colegi dupa testarea efectiva a produselor.

    TwoTimes,

    30 mil e mult sau putin? cat ar costa o campanie pe 10-20 de bloguri? mai mult sau mai putin?

    Mugur, cred ca esti printre ultimii care ar trebui sa vorbeasca despre „trucuri ieftine”

    Jurnalul Public, poti sa argumentezi de ce e gunoi aceasta campanie? te obliga cineva sa participi?

    rak, salvam, salvam

  11. JurnalPublic spune:

    Desigur, pot sa argumentez:

    Ideea care sta in spatele sistemului google page ranking este de a promova paginile al caror continut este de calitate. Ei se bazeaza pe puterea celor multi de a recomanda produse pe care le incearca si de care sunt multumiti. Sistemul este insa destabilizat atunci cand cineva intervine si cumpara opini. Cazul go4it este unul fericit, pentru ca go4it creaza continut intr-un segment de nisa (al pasionatilor de consumer technology, dar nevorbitori de limba engleza), insa efectul unor campanii similare poate fi nefericit si poate crea o intoxicare a fragilului .ro

    P.S. Stii povestea centului pentru fiecare email trimis? Eu unul ma gandesc la ea de fiecare data cand primesc un email :)
    Succes!

  12. orlando spune:

    din putinele mele cunostinte de SEO cred ca pt Google page rank conteaza foarte mult ca linkurile pe care le primesti sa vina de la un site care are un page rank mai mare decat siteul catre care se trimite + se poate pune foarte frumos „no follow” in link si s-a inchis orice legatura cu SEO … corect?

    chiar si dupa argumentele date cred ca afirmatia ta cum ca vorbim de un „gunoi” e cam dura.

  13. TwotimesBaby spune:

    30 mil e putin. si foarte eficient. gandeste-te doar cat costa un banner; sa nu zic cat costa campania;
    pe de alta parte bannerele nu mai sunt eficiente (ma insel?)

    nu pot in schimb sa compar premiile cu cele din campania de la orange
    http://www.100dezile100demasini.ro/

    sau cu noua campanie de la flanco, in care se dau banii inapoi pe tv-uri daca castiga romania la fotbal.

    so. din punctul de vedere al organizatorilor e o afacere foarte rentabila.

  14. Lavimarcu spune:

    Poate ar fi cazul sa avem in vedere ca orange are o cifra de faceri de cateva miliarde. Nu m-ar mira sa vad ca de fapt, premiile din campania orange au o valoare mai mici decat cea a telefonului mobil – raportate la cifrele de afaceri ale firmelor ce le ofera.

Lasa un comentariu