noul Cotidianul.ro

este online de astazi, Piticu a pus zilele trecute un teaser despre asta, ce am remarcat rapid, e pe 3 coloane, si pe prima pagina si in interior, la ora asta se misca bine (dimineata devreme), e curat, mult foto/video, trebuie sa te inregistrezi pt a comenta, meniul orizontal, generos, destul de bine organizat. alte pareri?

11 Comentarii
  1. criserb spune:

    Mie imi place, e curat si frumos, sa speram ca asa o sa ramana :)

  2. Alex Vicov spune:

    E muuult mai bine decat de am vazut pana acum lansat de cotidienele din .ro. Imi place ce zic ca e nou la site, tradeaza faptul c-au inteles care e viitorul povestii.

    Este o lansare mai buna decat a evz.ro si decat a jurnalul.ro. Gandul.info nu e rau dpdv tehnic dar continutul e varza…. Pariez pe cotidianul.ro daca si fac ce promit ca vor face.

    Ai idee, Orlando, cine e in spatele proiectului, cu ce companie e dezvoltat?

  3. maxescu spune:

    Are un „Da!” de la mine! Unda verde! Chiar mi se pare un site bun in peisajul internetului romanesc. Si cum spune si Alex mai sus, au si continut bun.

    Acum le mai ramane sa refaca si realitatea.net pentru ca e MULT sub standardele pe care le-au impus pe celalalte site-uri din trust.

  4. Florin spune:

    Inainte era pe typo3 desi nu scria pe nicaieri in site chestia asta.

  5. Ncu spune:

    Organizarea aceluiasi tip de continut pe 2 coloane este oarecum haotica. Am vz acest model pe multe siteuri noi din .ro. Pe prima pagina la Cotidianul este greu sa te orientezi si lipseste niste informatie de context. In sectiuni e mult mai bine organizata informatia. In rest un site bun.

  6. Piticu21 spune:

    are un super server in spate …

    de fapt cum ne-am obisnuit noi … situl se realizaeaza in direct :) testat si imbunatatit in direct :)

  7. Vadim spune:

    O noua marca.com? :D

  8. ITist spune:

    Au lansat noul site cind eu am cam renuntat sa-i citesc. In ultima vreme continutul Cotidianului mi se pare ca a avut mult prea multe derapaje ce m-am facut sa renunt sa-i mai citesc. Mai conteaza ca site-ul e ok?

  9. Jan spune:

    Imi place, arata bine. Pacat ca meniul fontul la meniu e atat de mic, si marimile sunt date in pixeli, in pt era mai ok. (ca norocum e centrat asa ca pot face zoom lejer in opera si nu se strica nimic).

    @piticu – ma sperie un pic ce zici acolo ” testat si imbunatatit in direct”. nu folositi development, staging, si production?

  10. unu spune:

    are o problema pe opera – un scroll orizontal enervant (si destul de mare)

  11. adi spune:

    Alex Vicov, in spatele proiectului sta divizia interna de new media :).

Lasa un comentariu