piua pe siteurile de stiri astazi

majoritatea siteurilor mari de stiri (Realitatea, Antena3, Hotnews) au avut astazi mari probleme in a sustine normal traficul generat de evenimentele din Parlament, Hotnews cred ca a fost singurul care s-a miscat onorabil cu caderi scurte sau mici probleme de conectare la baza de date, Antena3 piua si Realitatea piua 2. In timp ce traficul Realitatea si Antena 3 s-a dublat fata de o zi obisnuita (si ziua inca nu s-a terminat) la Hotnews cresterea fata de ieri a fost de ~ 25%. Chiar si asa cu ~ 75,000 unici inregistrati pana acum Hotnews este in urma Neogen sau GSP care au trafic constant de 100,000 unici/zi

Sursa: Trafic.ro (pt cifre), o stire Mediafax (pt confirmare) + experienta proprie

8 Comentarii
  1. Claudiu spune:

    In curand, internetul romanesc va fi cucerit de lupta Basescu – coruptii (nu pot sa-i nominalizez pe toti; poate d’asta cerea presedintele vot uninominal).
    De aici inainte se vor vedea adevaratele servere si agentii media.

  2. Vadim spune:

    Orlando, nu stiu de unde spui ca gsp.ro are 100.000 de unici constant pe zi: http://stat.trafic.ro/stat/gazetasporturilorro/vizitatori/saptamana/#stat

    Dupa cum se poate vedea la linkul de mai sus, traficul gsp.ro pe saptamana nu a depasit niciodata 700.000 de unici. O media a acelor cifre arata ca ar fi cam 600.000 pe saptamana.

    Neogen, da, are bine peste 100.000 de unici pe zi.

  3. substitute spune:

    de remarcat un alt site care a crescut ieri foarte mult si care cu siguranta va fi unul dintre cele mai accesate in urmatoarele 3 luni: http://www.basescu.ro/

  4. lbordea spune:

    Asa da crestere la basescu pe site: http://stat.trafic.ro/stat/basescuro/vizitatori/saptamana/#stat
    Poate cu ocazia asta mai invata lumea cum sa sustina un trafic adevarat ;)

  5. Cristi Roman spune:

    lasa ca s-au descurcat blogurile mai bine :))

  6. Azi chiar faceam un inventar al primelor 30 de site-uri din http://www.trafic.ro.
    Daca punem la socoteala gsp si prosport la stiri, avem 12 site-uri de stiri din top 30. Pe neogen evident nu il pot incadra clar la nici o categorie, are audienta complexa :D . Anyway, nu e rau, zic eu, si totusi banii din publicitate nu vizeaza doar site-uri de stiri.
    Concurenta e acerba, iar cantitatea de continut livrat audientelor via web creste vertiginos. Sunt curios cum va arata acest top la sfarsitul anului.

  7. Bai copii: segmentul celor care gusta stiri e limitat oarecum si nu reprezinta 100% din internautii romani si pe langa asta nu toti sunt fani politica in Romania. Reveniti-va !

Lasa un comentariu