luni seara

– s-a lansat portalul IAA. Arata bine (dezvoltat de Webstyler), are content si are om dedicat care se ocupa/se agita. de urmarit;

– Dragos Manac vorbeste despre publicitatea online din perspectiva unui proprietar de site;

– Zoso face o analiza a ceea ce se intampla in mediul offline si cum evolueaza industria catre offline … putin cam suparat. nu am inteles ce e cu cei 20,000 euro;

– Eveline isi lanseaza portalul de barbati si pregateste inca o lansare pt maine;

– am fost in weekend la Susai.Predeal. „inceput reclama mascata” „cabana” arata excelent iar privelistea face toti bani „final reclama mascata” . drumul pana acolo insa te (cam) omoara (in 3 ani avem autostrada?), cand am plecat vineri seara am facut + o ora pana in otopeni. duminica la 9 dimineata eram pe drum spre Bucuresti si s-a mers relativ ok, insa cei care au plecat in jur de 14 au ajuns seara, dupa 20.

8 Comentarii
  1. Interesant si real ce a scris Dragos Manac..

  2. Adrian Soare spune:

    IAA nu are RSS . Lame

  3. vlad spune:

    IAA se vrea o asociatie internationala dar nu are varianta decat in limba romana!? Site-ul arata batranicios… iqads sunt la ani lumina departare. „Asociatie Internationala” – asta e deplasat.

  4. Iulian Toma spune:

    Orlando,

    iaa.ro respectiv este cel mai bun lucru de la ad’or si mai apoi effie incoace. Sub aspectul preocuparii, dezvoltarii, dar la continut avem un de/a face cu un ghid editorial cel putin controversat.

    Nicaieri in lume analizeaza jumatate din membrii unei organizatii cealalta jumatate. E treaba fiecaruia ce face la el in curte intr-o asociatie in care vine de buna voie si plateste pentru a i se apara interesele si nu spre a i se analiza, filtra, clasa, rezultatul muncii. Lumea se aduna in asociatii pentru obiective comune, si nu sa analizeze x munca lui y.

    Media buna platitoare de taxe iaa este bunaoara „analizata” de diversi „analisti” care au fost 1-2 ani jurnalisti si 7 ani analisti de media, dar n-au pus piciorul in mai mult de 2 agentii si n-au vandut niciodata o pagina de publicitate, insa isi dau cu parerea despre publicatii de milioane de EUR pe an.

    Ma intreb si acum daca IAA.ro are nevoie de analisti externi pe site-ul lor? Eu inclin mai degraba spre un manager de continut online, un liant de comunicare. Atata vreme cat multi membri au in companii experti recunoscuti in industriile pe care le reprezinta e pacat sa nu le culegi produsul si sa apelezi la oameni in formare. In plus, cateva analize in care unii sunt mai destepti si mai frumosi decat altii, dupa criterii care n-au nicio treaba cu advertisingul, nu pot inlocui sute de potentiale materiale briliante, care ar putea veni de la membrii organizatiei.

  5. Sandi spune:

    Portalul IAA e dezvoltat tot ca in secolul trecut. Layout cu tabele, cod invalid, inaccesibil pentru screen readers, javascript amestecat cu html, etc. Pacat.

  6. […] De la Orlando am aflat de lansarea iaa.ro (International Advertising Association). Zice lumea ca site-ul arata bine (ghiciti de cine e dezvoltat). Eu nu pot decat sa recunosc ca se incadreaza in linia de 2 lei a site-urilor IAA worldwide (cu vreo 2 mici exceptii). […]

  7. Eros spune:

    IAA: Excelenta initiativa. Nu inteleg unele minusuri:
    – Logo de companie aeriana din anii 90
    – Nume pretentios-cacaolatiu (International? please…)
    – Coding semi-neanderthalian
    Sunt curios ce o sa mai aud de ei in lunile care urmeaza

  8. gigi kent spune:

    Baietii astia care comentati pe aici de coding, design si altele… e usor sa instalezi WordPress si sa downloadezi un template moca de pe net, nu? Ia sa vad si eu OPERELE voastre DE ARTA!?!

Lasa un comentariu