Italia/Milano/Red Hot Chili Peppers

Miercuri (29.11) si joi (30.11) cei de la Red Hot Chili Peppers au sustinut doua concerte din cadrul turneului  Stadium Arcadium , cu casa inchisa, la Datch Forum din Milano. La cel de joi am fost si eu. Datch Forum este fosta sala olimpica din Milano si e cam de 3-4 ori mai mare decat Polivalenta noastra.

Joi seara au fost prezenti cam 15-20,000 de oameni, sala era plina, sonorizarea impecabila, muzica perfecta, spectacol de sunet si lumini impresionant, interactiunea celor de la RHCP cu publicul aproape spre zero, au venit, au cantat, au plecat Chad Smith, bateristul, purta un tricou cu Materazzi si toata sala a aplaudat minute in sir momentul in care s-a intors cu spatele si a aratat numele de pe tricou. O sa postez si cateva fotografii soon. Impresii despre Milano poate intr-un alt post

12 Comentarii
  1. Bogdan spune:

    Exact cum a fost si Depeche la Bucuresti. Spectacol super, interactiune spre zero. Probabil ca la un moment dat totul devine automatism.

    Apropos de asta, ce misto erau concertele lui Robbie Williams la inceputuri.

  2. Unii artisti nu au vocatie de comunicatori (Dave Gaham – Depeche Mode nu a fost niciodata „simpatic” si vorbaret). Altii sunt enterteiner-i din start, ca Robbie Williams.

    Sunt stiluri si stiluri.

  3. Tudor spune:

    Da Florin, unii artisti nu au nevoie sa fie „simpatici” fiindca se exprima prin muzica, in timp ce altii trebuie sa suplineasca prin ceva lipsa de talent sau de consistenta. Ma duc la un concert sa ascult muzica, daca vreau sa rad, ma duc la circ.

  4. Bogdan spune:

    @Florin

    de acord, unii sunt din start mai entertaineri decat altii. Insa am vazut concertele filmate ale celor de la Depeche din 2-3 turnee si, surprinzator, pareau mult mai comunicativi. Oricum, concertul a fost extraordinar.

    @Tudor

    Nu e vorba de simpatii sau de circ, ci de a te face sa te simti parte din eveniment.

  5. Ionut Popa spune:

    Concertul este in mica masura despre ascultatul muzicii. Daca vrei sa asculti muzica cumperi un CD cu formati preferata, pui castile pe urechi si te retragi in lumea ta.

    Concertul este un prilej de a canta alaturi de formatia preferata. E cumva un contact mai „intim”, pentru fanii adevarati cu cei de pe scena.

  6. Hrisant spune:

    Impresiile despre Milano ar fi binevenite intr-adevar.

  7. Dana spune:

    Eu am fost la cel de miercuri saptamana trecuta si cred ca a fost la fel, din ce ai scris tu.
    Sala arhiplina iar concertul, jos palaria!
    Pana acum, in Romania nu am vazut ceva asemanator, poate doar Depeche, dar numarul de spectatori, sala, sonorizarea, luminile, arata diferenta neta dintre noi si ceilalti.
    Pacat. Romanii au fost invatati cu prea multe concerte gratuite ca sa-si mai miste dosurile la ceva interesant. desi, o oareshce miscare inspre bine incepe sa se prevada…

  8. Cristi Roman spune:

    Exact, astept impresiile despre Milano. Eu am fost in concediu asta-vara, 2 saptamini. Ca tot microbistu’, am vizitat si San Siro, deh…fotbalul asta. Orlando, sunetul insa cum a fost?

  9. wishmaster spune:

    Astept cu nerabdare pozele :-P

  10. Andrei Ghica spune:

    al off topic: Doru Panaitescu pleaca de la Arbo. Interesant…
    http://www.decent.ro/?p=13

  11. locke spune:

    Doua concerte Red Hot Chilli Peppers la Milano?
    In Bucuresti vreodata o sa-i vedem? Macar un concert? Sper!

Lasa un comentariu